Incredibil: Jucătorii lui PSV Eindhoven nu sunt lăsați să intre în Cipru pentru meciul din Europa League!

Rareș Mușătoiu   
în Europa League
29/10/2020, 08:48
Incredibil: Jucătorii lui PSV Eindhoven nu sunt lăsați să intre în Cipru pentru meciul din Europa League!
Jucătorii unei echipe nu sunt lăsați să intre în țară pentru un meci din Europa League. Care este motivul sursă foto: hepta.ro

Doi jucători de la PSV Eindhoven, Eran Zahari și Jordan Teze, nu pot intra în Cipru pentru meciul dintre Omonia Nicosia și echipa olandeză. Cei doi au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la începutul lunii, acesta fiind motivul pentru care ciprioții nu le permit accesul pe teritoriul țării lor.

PSV se confruntă cu probleme semnificative de lot, după ce mai mulți jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Fundașul Nick Viergever este ultimul dintre aceștia, fiind testat pozitiv marți dimineață.

Zahari și Teze au finalizat perioada de carantină și ar fi putut evolua în partida din Cipru, conform prevederilor stabilite de UEFA alături de autoritățile din domeniul sanitar.

Jucătorii PSV Endhoven nu sunt lăsați să intre în Cipru. Care este motivul

„Autoritățile din Cipru refuză să le permită accesul în insulă lui Eran Zahavi și Jordan Teze. Motivul este acela că cei doi ar fi fost testați pozitivi la începutul acestei luni.

Cipru folosește un protocol diferit decât Olanda și UEFA. PSV și UEFA au fost informate despre acest lucru doar ieri. Ambele părți implicate lucrează în prezent pentru a-i convinge pe ciprioți că jucătorii au fost lăsați în mod greșit în Eindhoven în această dimineață”, a fost mesajul postat pe site-ul oficial al olandezilor.

PSV are o echipă întreagă indisponibilă

Olandezii au nu mai puțin de 13 jucători indisponibili sau cu șanse mici de a evolua în partida din Nicosia. PSV Eindhoven vine după un prim meci pierdut, acasă cu Granada, scor 1-2.

Mario Gotze, proaspăt transferat la PSV, a fost recuperat pentru partidă și poate juca, deși s-a crezut mult timp că acesta va fi indisponibil. De altfel, germanul a fost și autorul singurului gol în înfrângerea de săptămână trecută în compania spaniolilor.

După prima rundă, Omonia are un punct, în urma egalului 1-1 cu grecii de la PAOK, echipă antrenată de Ladislau Boloni.

PSV este în căutarea primelor puncte, sarcină extrem de dificilă în contexul în care are atâția jucători indisponibili, din cauza coronavirusului sau altor accidentări.

Rămâne de văzut dacă până mâine la ora meciului se va rezolva situația lui Eran Zahari și Jordan Teze sau dacă aceștia nu vor putea intra în Cipru în continuare.

Închide ×