Sport

Incredibil! Juraj Halenar, fotbalistul dorit de FCSB, a fost găsit mort într-un parc!

01.07.2018 | 16:19
Incredibil Juraj Halenar fotbalistul dorit de FCSB a fost gasit mort intrun parc

Informații incredibile au apărut după ce Juraj Halenar a fost găsit mort într-un parc din Bratislava în cursul zilei de sâmbătă, la două zile după ce împinise vârsta de 35 de ani. În vara anului 2008, golgheterul all-time al campionatului slovac de fotbal a fost dorit de FCSB. Adrian Ilie, fostul manager sportiv al formației “roş-albastre”, a încercat să-l transfere pe Halenar.

În 2008, atunci când FCSB a pus ochii pe Juraj Halenar, fotbalistul slovac era legitimat la Artmedia Bratislava. Totul s-a întâmplat în vara în care “roş-albaştrii” i-a transferat, printre alţii, pe Dayro Moreno şi Jose “Pepe” Morena.

Juraj Halenar a fost dorit de FCSB, dar oferta a fost refuzată

Juraj Halenar avea 25 de ani când a apărut interesul FCSB-ului pentru el şi era considerat un fotbalist foarte bun care poate creşte în valoare la un club cu prezenţe în Europa. Transferul lui Juraj Halenar la FCSB nu s-a concretizat, după ce Dalibor Lacina, impresarul slovacului din vremea respectivă, a declarat că oferta făcută de “roş-albaştrii” nu a fost una senzaţională.

Rapid a intrat pe fir pentru Juraj Halenar

FCSB nu a fost singura echipă din România care s-a arătat interesată de serviciile lui Juraj Halenar. În 2008, a fost foarte aproape de un transfer la Rapid, dar negocierile au picat după ce Slovan Bratislava a refuzat să îl vândă.

Anunţul făcut de poliţia din Bratislava despre Juraj Halenar

 ”Sâmbătă după-amiază am primit o notificare că a fost găsit un om fără suflare în parcul Vrakunskom. Patrula Poliţiei a verificat informaţia şi a constatat autenticitatea ei. La faţa locului au fost chemaţi medicii legişti şi va fi făcută o autopsie pentru a afla cauza exactă a morţii. Identitatea bărbatului de 35 de ani a fost stabilită de poliţie şi a fost deschis un dosar penal pentru ucidere”, a declarat Veronika Slamkova, purtătoare de cuvânt la poliţia din Bratislava.

Tags: