News

Incredibil! La 102 ani s-a vindecat de COVID 19, a ascultat în spital numai Freddy Mercury şi marea dorinţă e să-l întâlnească pe Valentino Rossi!

30.03.2020 | 21:42
Incredibil La 102 ani sa vindecat de COVID 19 a ascultat in spital numai Freddy Mercury si marea dorinta e sal intalneasca pe Valentino Rossi
ADVERTISEMENT

În această perioadă neagră pentru omenire şi în special pentru italieni, a căror ţară figurează în topul celor mai lovite ţări de pandemia de COVID 19, mai există şi ştiri care oferă adevărate guri de oxigen pentru speranţele oamenilor că totul va trece cu bine.

S-a vindecat la 102 ani şi vrea să-şi întâlnească idolul din sport

Exemplul vine aşadar din Italia, acolo unde au trecut în nefiinţă foarte multe persoane din rândul celor vârstnice. Iată însă că o doamnă ajunsă la venerabila vârstă de 102 ani şi-a revenit după trei săptămâni în care s-a aflat pe sârma dintre viaţă şi moarte.

ADVERTISEMENT

Şi parcă tocmai pentru a avea şi o mai mare semnificaţie această poveste distinsa doamnă are un nume parcă predestinat pentru a învinge: Italica Grondona.

Preşedintele Regiunii Ligura, emoţionat de reuşita bătrânei

Președintele Regiunii Liguria, Giovanni Toti,  a decis să o contacteze pe doamnă prin telefon: “Italica Grondona  reprezinţi speranța, simbolul pentru noi toţi. Această minunată veste îmi dă o putere mult mai mare şi convingerea că vom reuşi”.

ADVERTISEMENT

Nepotul bătrânei, Renato Villa, spune că nu are habar că a fost secretul bunicii de a revine acasă, sănătoasă, după trei săptămâni de stat în spital, dar dezvăluie un amănunt interesant.

A ascultat în spital numai muzica lui Freddy Mercury

Cât a stat internată Italica Grondona a arătat tot timpul o stare de bună dispoziţie, pe care a susţinut-o şi cu muzica lui Freddy Mercury.

ADVERTISEMENT

Doamna a declarat că nici un moment nu a simţit frica morţii şi că s-a gândit doar la momentul în care va reveni acasă, pentru că încă nu şi-a împlinit visul şi deci nu poate pleca de aici.

Nu vrea să moară până nu îl întâlneşte pe Valentino Rossi

Visul ei este să aibă ocazia ca într-o zi să îl poată întâlni pe sportivul pe care îl place foarte mult de când acesta a obţinut primele mari succese, cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de marele campion de motociclism viteză Valentino Rossi, venerabila doamnă fiind pasionată de acest sport pe două roţi şi urmărind cu atenţie toate cursele sale.

ADVERTISEMENT