Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Incredibil! Modul josnic în care ne-au jignit ucrainenii după România – Belgia 0-2: „Nu pot să cred! Așa ne-au făcut?!”

În cadrul show-ului FANATIK LA EURO, Gabi Safta a dezvăluit modul în care ucrainenii au jignit România după meciul cu Belgia, scor 0-2.
23.06.2024 | 18:23
Incredibil Modul josnic in care neau jignit ucrainenii dupa Romania  Belgia 02 Nu pot sa cred Asa neau facut
Gabi Safta a prezentat reacțiile din presa internațională după România - Belgia. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

“Tricolorii” nu au reușit să se impună în fața lui Kevin De Bruyne și compania, deși au avut câteva ocazii importante de gol. La finalul partidei de la Koln, ucrainenii au jignit România.

Incredibil! Modul josnic în care ne-au jignit ucrainenii după România – Belgia 0-2: „Nu pot să cred! Așa ne-au făcut?!”

Modul în care ucrainenii au jignit România după meciul cu Belgia a crea reacții imediate în platoul show-ului FANATIK LA EURO. Gabi Safta a relatat faptul că în urma prestației făcute de echipa națională la Koln, jurnaliștii din Ucraina i-au făcut pe elevii lui Edi Iordănescu “găini”. Acest apelativ fiind folosit ca nume alternativ pentru “tricolorii” români.

ADVERTISEMENT

“Începem cu presa din Ucraina care zice așa: ‘Belgia s-a ocupat de România și a marcat de două ori. România a fost aproape de egalare prin Drăgușin la 1-1, dar prima repriză s-a jucat tot timpul în terenul românilor.

Găinile au rezistat cu dificultate’. Așa ne-au zis. Ucrainenii au fost surprinși de cele două ocazii ale lui Mihăilă și Man. Aceștia au menționat că este pentru prima dată în istoria campionatelor europene când 4 echipe au 3 puncte înainte de ultima etapă”, a spus Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

În urma acestui lucru, Horia Ivanovici, gazda emisiunii FANATIK LA EURO, s-a arătat foarte surprins: “Chiar așa ne-au zis? Vorbești serios? Ucraina are respect mare față de România”. După reacția lui Ivanovici și Marius Șumudică a oferit o replică pentru ucrainenii care au jignit România: “Ce găini, că le-am dat cu terenul în cap”.

Înconjurul presei internaționale cu Gabi Safta: “Asta au zis despre noi după meciul cu Belgia”

În cadrul emisiunii FANATIK LA EURO, jurnalistul Gabi Safta a prezentat în rubrica sa mai multe reacții și declarații din presa europeană. Toate fiind legate de meciul România – Belgia. Safta a prezentat opiniile italienilor, belgienilor, portughezilor sau spaniolilor în cadrul acestui moment.

ADVERTISEMENT

“Pe site-urile din Italia, cea mai mare notă a fost primită de Niță, 6.5. A avut numeroase intervenții salvatoare, dar nu a avut ce să facă la golul lui Tielemans. Drăgușin a fost taxat pentru că s-a prăbușit în repriza secundă. Dar și pentru că l-a pierdut pe De Bruyne la faza golului. Stanciu, Răzvan Marin și Mihăilă au primit cea mai mică notă și anume 5. 

În Belgia s-a scris că ‘penele diavolului s-au îndreptat după victoria meritată cu România’. Belgienii sunt lăudați pentru prima repriză. Iar în cea de-a doua că au avut șansă la ocaziile lui Mihăilă și Man. Presa de acolo a mai scris că acum echipa lor a revenit în lupta pentru calificare. Și că belgienii au marcat cel mai rapid gol al lor la un turneu final.

ADVERTISEMENT

Tielemans a fost numit ‘Regele terenului’. Aceștia au notat că la primul gol, aproape tot stadionul, ocupat de români, a amuțit. Domenico Tedesco (n.r. selecționerul Belgiei) a spus că a fost trist faptul că au ratat așa mult și că puteau să mai marcheze 4-5 goluri.

Antrenorul i-a apreciat pe fundașii noștri și pe Niță. A fost bucurie foarte mare și în familia regală. Kevin De Bruyne a spus că au jucat la fel de bine ca în meciul cu Slovacia, doar că de această dată au și câștigat”, a mai spus jurnalistul Gabi Safta.

“Niță a primit nota 7 de la portughezi”

“Portughezii au scris că De Bruyne a făcut un joc de 5 stele. Aceștia au mai notat că românii au fost uluiți de golul lui Tielemans și că nu au mai avut forța să revină. Pe un site celebru în Portugalia, Niță a primit nota 7, Rațiu 3, Drăgușin 6, iar ceilalți au primit 4. Aceștia au mai scris că Belgia este vie după triumful cu România și că nu a murit, așa cum au scris mulți după duelul cu Slovacia. 

Spaniolii au scris că Belgia a provocat un șoc în clasament și au apreciat schimbările făcute de Tedesco. Aceștia au mai scris de faptul că Man a provocat multe daune Belgiei. Dar pentru că România a avut curaj și s-a deschis în repriza secundă, De Bruyne a avut spațiu suficient în centru și a devenit mai periculos.

Golul fiind o consecință a acestui lucru. Un al site de calibru din Spania a notat că Belgia a făcut un meci foarte bun. Aceștia u numit grupa noastră drept ‘grupa de infarct’. Pe lângă asta au punctat și faptul că România a ratat două ocazii mari în repriza a doua”, a mai relatat Safta în cadrul emisiunii FANATIK LA EURO.

Modul josnic în care ne-au jignit ucrainenii după România - Belgia 0-2

ADVERTISEMENT
4,65 este cota BETANO pentru pronosticul „0-0 rezultat corect” la meciul Slovacia - România