Fanatik Show

Cum i-a bătut MĂR Neţoiu pe Meme Stoica şi pe patronul Craiovei! Video

Mitică Dragomir a povestit o întîmplare halucinantă petrecută în biroul lui de la LPF. Gigi Neţoiu şi Dinel Staicu, în acea perioadă patron la Craiova, s-au bătut pînă la sînge....
25.09.2014 | 17:20
Cum ia batut MAR Netoiu pe Meme Stoica si pe patronul Craiovei Video

Mitică Dragomir a povestit o întîmplare halucinantă petrecută în biroul lui de la LPF. Gigi Neţoiu şi Dinel Staicu, în acea perioadă patron la Craiova, s-au bătut pînă la sînge.

“Neţoiu i-a cerut lui Dinel Staicu imediat banii pentru cedarea Universităţii Craiova, în jur de 300.000 de dolari. Dar Neţoiu a întrebat ce bancă lucrează duminica, dar atunci Staicu, care voia să cumpere, a zis că banca lui lucrează! La un moment dat, Dinel i-a spus lui Neţoiu că-i bagă o grenadă în gură de-l face să tacă definitiv dacă se mai dă rotund! Atunci, Neţoiu a sărit şi i-a dat cîteva sute de pumni în cîteva secunde. Dinel era desfigurat, îi curgea sîngele de peste tot! L-au băgat oamenii pe Dinel în cadă să-l spele cu duşul, s-a umplut cada de sînge. Dar şi Dinel a dat după ce s-a ridicat. Apoi, incredibil, au semnat actele dom’le”, a povestit Dragomir la FANATIK SHOW, la LOOK TV.

Dinel nu e singurul om de fotbal altoit de Neţoiu. Şi Meme Stoica a fost bătut de fostul acţionar al lui Dinamo. În dispută se spune că Neţoiu ar fi stins un trabuc pe mâna lui Meme! 

“A venit Memeul înjurînd la Neţoiu şi Borcea, iar cînd i-a dat Neţoiu una şi a sărit şi Borcea apoi… Aoleu! Ce a fost acolo. Trabucul nu ştiu dacă a apucat să îl stingă, fiindcă nu se stinge aşa de uşor. Neţoiu era periculos, bătea şapte ca Memeul. Dacă mergea la K1, sigur ieşea campion mondial”.
P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!