Cele mai citite

Incredibil! Ce i-a cerut Neymar antrenorului Emery. Brazilianul dictează la PSG

Neymar arată din ce în ce mai vizibil că fotbalul din Ligue 1 nu este pe placul său şi că foarte probabil şederea sa la PSG nu va fi una de lungă durată. El a venit cu o solicitare la antrenorul Unai Emery, care l-a lăsat fără cuvinte pe tehnicianul spaniol
26.11.2017 | 20:11
Incredibil! Ce i-a cerut Neymar antrenorului Emery. Brazilianul dictează la PSG
ADVERTISEMENT

Venirea brazilianul Neymar în vară la Paris a fost o mare bombă în lumea balonului rotund. Este adevărat, şeicii care conduc PSG au plătit o avere, 222 de milioane de euro, clauză de eliberare, Barcelonei, dar şi aşa multă lume a rămas surprinsă că un astfel de fotbalist, considerat al treilea jucător din lume, după Messi şi Cristiano Ronaldo, lasă Camp Nou pentru campionatul francez. Şi, de altfel, această nedumerire a exprimat-o recent marele Eric Cantona, fostul star al lui Manchester United, care nu înţelege cum de a venit Neymar să joace împotriva lui Amiens şi Guingamp, pentru că meciurile de Champions League sunt şase în grupe şi apoi în funcţie de cât de departe ajungi în competiţie.

Şi pentru antrenorul spaniol al lui PSG viaţa s-a îngreunat mult de la sosirea barazilianului, pentru că Neymar i-a spus în faţă lui Unai Emery faptul că îl plictisesc şedinţele video despre adversari şi prin urmare merge să se antreneze cu mingea pe teren! Plus notoriul conflict cu uruguayanul Edinson Cavani, după ce acesta nu l-a lăsat să bată un penalty în meciul cu Lyon.

ADVERTISEMENT

Neymar e cel care îşi face singur programul!

De la o zi la alta devine tot mai vizibil că deşi are un salariu de aproape 36 de milioane euro, Neymar se plictiseşte din ce în ce mai mult la Paris. Recent a declarat că a intrat în depresie pentru că nu are plaja aproape, cum era în Brazilia sau la Barcelona şi că nu are de gând să stea până la finalul contractului în Franţa. Motive serioase pentru şeici de a fi tot mai îngrijoraţi de atitudinea celui mai scump jucător din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Acum Neymar a mai venit cu o solicitare, care pur şi simplu l-a lăsat fără răspuns pe Unai Emery. El l-a informat pe antrenor că doreşte să îşi aleagă el meciurile în care să joace, pentru că nivelul adversarilor este prea slab în anumite situaţii încât nu are rost să intre pe teren! Aşa s-ar explica de ce s-a dat accidentat înaintea partidei de la Angers, când avea o uşoară contractură şi ar fi putut juca fără probleme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri