Cele mai citite

INCREDIBIL! Ninsori şi îngheţ în AUGUST

Un vânt arctic se pregăteşte să vină peste porţiuni mari din Marea Britanie, ceea ce va face din actuala lună August cea mai friguroasă din ultimul secol, informează presa britanică....
18.08.2014 | 20:28
INCREDIBIL! Ninsori şi îngheţ în AUGUST

Un vânt arctic se pregăteşte să vină peste porţiuni mari din Marea Britanie, ceea ce va face din actuala lună August cea mai friguroasă din ultimul secol, informează presa britanică.

Vânturile arctice vor face ca mercurul termometrelor să scadă dramatic, aproape de temperaturile de iarnă, în următoarele două săptămâni. Astfel, temperatura cu greu va depăşi 8 grade Celsius în cursul zilei, iar noaptea se va apropia de temperaturile de îngheţ.

Asemenea fenomene pe care le prognozează meteorologii acum nu s-au mai petrecut în Marea Britanie de aproape un secol, scrie Daily Mail. Ultima oară când s-a petrecut un asemenea fenomen a fost în august 1919, când mercurul termometrelor nu a depăşit, ziua, 8,9 grade Celsius timp de aproape 5 zile, în Yorkshire şi Cumbria.

De data aceasta, meteorologii trag încă un semnal de alarmă, spunând că vremea rece va dura două săptămâni, iar în munţii Scoţiei este posibil să ningă şi noaptea să se producă îngheţ.

sursa: romaniatv.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri