Incredibil! RAPID, dat afară din GIULEŞTI! Adio, stadion!

Clubul din Grant nu are doar probleme financiare. Din cauza unor neînţelegeri de ordin financiar cu Ministerul Transporturilor, Rapid se vede nevoit să găsească alt stadion pentru a-şi disputa...
22.04.2014 | 19:13
Incredibil RAPID dat afara din GIULESTI Adio stadion

Clubul din Grant nu are doar probleme financiare. Din cauza unor neînţelegeri de ordin financiar cu Ministerul Transporturilor, Rapid se vede nevoit să găsească alt stadion pentru a-şi disputa meciurile de pe teren propriu.

“Primul vers din tradiţionalul imn al Rapidului, “suntem peste tot acasă”, tinde să îşi piardă sensul chiar acasă, acolo unde jucăm, cu unele excepţii, de când a fost construită arena din Giuleşti. Solicitările noastre adresate către Ministerul Transporturilor de a reglementa problemele legate de folosirea stadionului “Giuleşti-Valentin Stănescu” nu au primit niciun răspuns. Costurile exagerate ale chiriei, precum şi degradarea accentuată a stadionului ne determină să căutăm o altă arenă pentru disputarea partidelor considerate pe teren propriu. Regretăm că admirabilii noştri suporteri nu vor mai avea posibilitatea de a conduce echipa spre victorie pe stadionul pe care Rapid a scris istorie decenii de-a rândul!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al giuleştenilor.

Conform surselor FANATIK.RO, clubul din Grant plăteşte 7.000 de euro în fiecare lună pentru a putea disputa partidele din campionat pe Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu. Preţul este stabilit din perioada cînd la Rapid era patron George Copos. Oficialii clubului au explicat reprezentanţilor Ministerului Transporturilor că gruparea este în insolvenţă şi au încercat o renegociere a contractului. Din nefericire, demersurile nu au avut succes. Pentru folosirea nocturnei, giuleştenii plătesc, în prezent, 3.000 de euro. Aceeaşi sumă se achită şi pentru utilităţi, în timp ce 1.000 de euro costă închirierea gazonului. 

Cel mai probabil, Rapid va juca pe stadionul Astra din Ploieşti partidele considerate pe teren propriu.

 

Tags: