INCREDIBIL! Răsturnare de situaţie în cazul copilului mîncat de maidanezi

Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafaţă detalii şocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuţul a fost ucis de şase câini...
17.09.2013 | 11:27
INCREDIBIL Rasturnare de situatie in cazul copilului mincat de maidanezi
ADVERTISEMENT

Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafaţă detalii şocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuţul a fost ucis de şase câini vagabonzi.

Surse din interiorul anchetei au declarat pentru DC News că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei şase maidanezi acuzaţi că l-ar fi ucis pe Ionuţ.

ADVERTISEMENT

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat şi ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi.

Informaţiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize suplimentare.

ADVERTISEMENT

Marius Marinescu: a fost un câine de luptă

Fostul senator Marius Marinescu, actual Preşedinte al Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, a confirmat pentru DC News această ipoteză, din surse ale Poliţiei.

El consideră că dacă această ipoteză se va dovedi ca fiind cea adevărată, toată isteria pe tema câinilor va fi în zadar.

ADVERTISEMENT

“Am susţinut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca nişte câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Şi era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniştiţi şi să dea din coadă. Orice etolog a înţeles că acei câini nu erau vinovaţi.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul şi avea urme de sânge pe blană, dar aşa cum s-a văzut şi la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o muşcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populaţiei. În acest moment, autorităţile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit”, ne-a declarat Marius Marinescu.

Sursa: DC News