Incredibil! Rică Răducanu l-a înjurat pe Nicu Ceauşescu!

Rica Raducanu l-a injurat de mama focului pe Nicu Ceausescu. "Printisorul" nu a reactionat in nici un fel!...
02.07.2014 | 16:33
Incredibil Rica Raducanu la injurat pe Nicu Ceausescu

Rica Raducanu l-a injurat de mama focului pe Nicu Ceausescu. “Printisorul” nu a reactionat in nici un fel!

“Cioara” sau “Tigane”, acestea erau cele doua apelative pe care Nicu Ceausescu le folosea atunci cand i se adresa lui Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale. Cei doi au fost buni amici, dar nimeni nu stie ca prietenia dintre ei a debutat cu o cascada de injuraturi pe care Rica i le-a adresat celui supranumit “Printisorul”.

Nicu Ceausescu

“Taticu’, eram cu echipa nationala a Romaniei pe plaja la Costinesti. Antrenor era nea Mircea Lucescu. Faceam cu baietii o miuta. Mai una, mai alta, ce sa mai! Era caterinca maxima. La un moment dat, nea Mircea vad ca aduce in echipa un tinerel. Nu era de-al nostru, ca-l vedea taticu’ imediat. Slabut, nu foarte inalt. Cand a inceput sa dea cu piciorul in minge mi-am dat seama ca nu are nici o treaba cu sportul asta, era avion. Da’ eu, gura mare, am rezistat cat am rezistat si daca am vazut ca baiatul nu iese cu pasa la joc, l-am injurat. O injuratura urata, oricum. Omul nu a spus nimic, a jucat mai departe. Dar nu stiam eu de ce nea Mircea Lucescu s-a schimbat la fata. Abia pe urma aveam sa aflu ca e baiatul sefului cel mare din fruntea statului. Ma si gandeam ca pana acolo mi-a fost, dar nu, a fost baiat salon! Ne-am imprietenit si ori de cate ori ma vedea imi spunea “Cioara” sau “Tigane”, chiar daca eu nu am nici o treaba cu etnia romilor”, a povestit Rica Raducanu pentru WOWbiz.ro.

Rica a adaugat faptul ca a ajuns sa joace la Sportul Studentesc datorita lui Nicu. “El m-a convins. Devenisem buni amici. A fost si la mine acasa impreuna cu Gino Iorgulescu si Mircea Sandu. Era intr-o zi cand voiam sa mancam niste sarmale, parca, si nevasta-mea chiar facuse sarmale. Asa ca au venit la mine”, a explicat Rica Raducanu pentru WOWbiz.ro.

Sursă: www.wowbiz.ro