Fotbal intern

Incredibil! Toma Săpaşu se prezintă drept director onorific la Dinamo. Foto Exclusiv

12.12.2020 | 21:30
Incredibil Toma Sapasu se prezinta drept director onorific la Dinamo Foto Exclusiv
Incredibil! Toma Săpaşu se prezintă drept director onorific la Dinamo. Foto Exclusiv
ADVERTISEMENT

Surprizele neplăcute la Dinamo nu se mai opresc de când Ionuț Negoiță a predat clubul către niște necunoscuți din Spania aduși de Dorin Șerdean și un personaj care până acum o lună a fost ținut ascuns, Toma Săpașu.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate pe 12 noiembrie cine este acest om, care a avut o implicare mare în afacerea Negoiță-Cortacero, care a dus Dinamo în prag de faliment.

ADVERTISEMENT

Suporterii se chinuie să salveze clubul, Cornel Dinu a dezvăluit în FANATIK Nicolae Badea a finanțat gruparea pentru ultimele 3 meciuri din tur, în timp ce Șerdean, venit în primă fază ca un traducător pentru a duce discuțiile între partea spaniolă și Negoiță la bun sfârșit, încearcă să găsească alți posibili investitori pentru club ca să nu-și piardă funcția.

Toma Săpaşu se prezintă drept director onorific la Dinamo.

Dorin Şerdean este președinte la Dinamo, deși nimic nu-l recomanda pentru acest post, folosindu-se mai degrabă de relațiile pe care le aveau Cornel Țălnar și Ioan Mărginean în fotbal și nu numai, originari din același oraș cu el, Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a fost foarte apropiat de Toma Săpașu, au deschis și o firmă împreună, prin intermediul căreia ar fi urmat să preia comisionul pentru vânzarea clubului Dinamo, dar ulterior banii n-au mai venit și s-au certat din acest motiv.

Toma Săpașu a fost deranjat pentru că a fost trecut într-un con de umbră și nu i s-a oferit niciun loc în club. Cu toate acestea, i s-a făcut o carte de vizită prin care se prezintă președinte onorific la Dinamo. VEZI FOTO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Cortacero a respins ofertele pentru cumpărarea lui Dinamo!

Ulterior a venit cu o altă ofertă pentru cumpărarea lui Dinamo de către un alt fond de investiții, dar Cortacero le-a transmis oamenilor săi de la București că nu va vinde sub nicio formă acțiunile, nici suporterilor, dar niciunui alt om de afaceri interesat de acestea, deși le-a luat pe 1 leu onorific de la Negoiță, care nici acela nu a fost achitat.

De pe data de 13 august, de când Pablo Cortacero a preluat oficial clubul, ibericul n-a băgat niciun ban în club. 600.000 de euro a împrumutat Cortacero pe Dinamo înainte să preia clubul, dar sursa banilor încă nu este cunoscută.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean l-a amenințat cu poliția pe Toma Săpașu pentru șantaj chiar în timpul unei conversații cu reporterul FANATIK. Numai că Săpașu nu a fost deloc impresionat: ”Ce șantaj, coane, cu ce te șantajez?”. Ba chiar a ieșit la… contraatac!

”Eu l-am adus pe Pablo Cortacero în România! … Șerdean este un asociat de-ai mei. Am deschis împreună o societate comercială în Spania. Eu l-am numit președinte la Dinamo”, sunt afirmațiile lui Toma Săpașu care l-au enervat teribil pe Dorin Șerdean.

ADVERTISEMENT