Carousel hot news

Incredibil! Noua TRĂSNAIE a “oracolului” Mitică Dragomir

"Mitică de la Ligă" revine în forţă! Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, nu poate trăi fără fotbal şi pregăteşte o lovitură la care nu se aştepta nimeni. "Corleone" îşi va...
Autor: Octavian Cojocaru | 16.01.2014 | 13:15
Incredibil! Noua TRĂSNAIE a

“Mitică de la Ligă” revine în forţă! Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, nu poate trăi fără fotbal şi pregăteşte o lovitură la care nu se aştepta nimeni. “Corleone” îşi va relua conferinţele de presă săptămînale, dar nu va vinde drepturile de televizare, ci va strînge sponsori care-i vor asigura 200.000 de euro şi pe care îi va trece pe un panou publicitar care va fi amplasat în spatele său, astfel încît aceştia să fie vizibili.

Cancanuri “fără număr”

Mai mult, “Corleone” mai are în plan o nebunie. Îşi va deschide un site, www.mitica.ro, unde va posta zilnic toate bîrfele şi noutăţile din lumea fotbalului. Şi Mitică are, cu siguranţă, cancanuri “fără număr”, fiindcă este poate cel mai bine informat om din fenomen. “Oracolul din Bălceşti” pregăteşte şi o carte, despre care spune că va face senzaţie, dar deocamdată n-a dezvăluit în ce stadiu a ajuns cu lucrarea.

A fost patron de ziare

Mitică Dragomir are o deschidere totală faţă de mass-media, fiindcă a înţeles că “publicitatea, negativă sau pozitivă, te ajută”. El a recunoscut că l-a învăţat acest lucru şi pe Gigi Becali, singurul care l-a depăşit la apariţiile televizate. Mitică Dragomir a avut, în trecut, legături strînse cu presa, fiindcă a fost patronul publicaţiilor “Sportul Românesc” şi “Atac la persoană”. În ultimii ani, dacă era marţi, era conferinţă la “Mitică de la Ligă” şi era nebunie la sediul LPF.

mitica

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!