Nicio categorie

INCREDIBIL! Un club de TRADIŢIE din Italia a fost preluat de un arbitru implicat în scandalul “Calciopoli”!

Fostul arbitru italian, Gianluca Paparesta a preluat clubul Bari pentru suma de 5 milioane de euro. Clubul italian a intrat în faliment în luna martie a acestui an. Licitaţia organizată a fost...
22.05.2014 | 18:48
INCREDIBIL! Un club de TRADIŢIE din Italia a fost preluat de un arbitru implicat în scandalul
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru italian, Gianluca Paparesta a preluat clubul Bari pentru suma de 5 milioane de euro. Clubul italian a intrat în faliment în luna martie a acestui an. Licitaţia organizată a fost cîştigată de fostul arbitru, care s-a luptat cu alte 3 persoane pentru club. 

Gianluca Paparesta, în vîrstă de 45 de ani,  a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din fotbalul italian, însă cariera lui în arbitraj s-a încheiat după scandalul “Calciopoli” în 2006, unde a fost investigat pentru trucare de meciuri în Serie A. Oferta de 5 milioane de euro pentru club a fost acceptată de tribunal şi fostul arbitru este noul patron al clubului de tradiţie.

72845132

Fostul cavaler al fluierului e originar din Bari şi a declarat că acest club trebuie să aibă viitor: “Este un proiect măreţ pentru un club de tradiţie cu mulţi suporteri”, a declarat Paparesta.

ADVERTISEMENT

Gianluca Paparesta nu a declarat presei de unde a făcut rost de bani pentru o asemenea investiţie, însă “La Republica” speculează că în spatele fostului arbitru s-ar afla un consorţiu irlandez. Bari este în Serie B şi are şanse mari să joace în play-off-ul de promovare pentru Serie A.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri