Foto+video. Incredibil! Un club de fotbal, sancţionat după ce un oficial a lovit o găină cu piciorul

Ionuţ Cataramă   
in Galerie foto
14/03/2018, 12:30
Foto+video. Incredibil! Un club de fotbal, sancţionat după ce un oficial a lovit o găină cu piciorul GALERIE FOTO

La meciul disputat de Fenix contra celor de la Racing, suporterii formaţiei gazdă a aruncat două găini pe gazon. Cele două animale erau vopsite în alb şi verde, culorile echipei rivale. După mai multe încercări eşuate ale angajaţilor de a le scoate de pe gazon, preşedintele lui Fenix a luat atitudine.

Gaston Alegari a lovit una dintre cele două găini cu picioru, ar imaginile au devenit virale cu rapiditate pe site-urile de socializare. Mai mult, gestul preşedintelui echipei Fenix a fost aspru criticat de către organizaţiile care protejează animalele. VEZI AICI VIDEO.

Asociaţia Uruguayană de Fotbal a luat deja o măsură împotriva clubului Fenix după gestul preşedintelui Gaston Alegari. S-a decis ca formaţia să joace pe un teren neutru un meci ce trebuia să aibă loc “acasă”, toate acestea deoarce fanii au aruncat cele două găini pe gazon.

 

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×