INCREDIBIL! Un fost jucător din Liga 1, prins cu 16 kg de cocaină!

Răzvan Voicu Florea a fost fotbalist la Gloria Bistriţa, alături de care a bifat şi 8 meciuri în Liga 1 în perioada 2005-2007. Acum, fostul jucător riscă ani grei de puşcărie după ce a fost prins la Londra cu 16 kg de cocaină în valize.

Dacă ar fi vîndut această marfă, românul ar fi obţinut 6 milioane de euro. Pachetul a fost descoperit la un control de rutină efectuat de poliţiştii britanici pe autostrada A6, în apropiere de Crewe.

Răzvan Voicu Florea are 31 de ani, 8 meciuri în prima ligă, între 2005 şi 2007, toate disputate în tricoul Gloriei Bistriţa. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Farul, Unirea Alba Iulia, Dunărea Galaţi şi Unirea Slobozia. S-a retras în anul 2014.

Ioan Horoba, fost vicepreşedinte la Gloria Bistriţa în acea perioadă a declarat: „Ei erau doi fraţi, talentaţi, dar mai zburdalnici, aşa. Cred că ambii au jucat la Liga 1. Ăsta, Răzvan, era ăla mai mic şi mai talentat. Nu se ştiu prea multe lucruri despre acest caz, cum a ajuns în situaţia aia!”, a declarat Horoba pentru libertatea.ro.

213 coca