News

INCREDIBIL! Un mare fotbalist român petrece cu lăutari alături de Jurgen Klopp

Pe 21 octombrie a fost ziua de naştere a lui Marcel Răducanu, care a împlinit 60 de ani. Românul va organiza o petrecere sîmbătă, în Dortmund, la restaurantul unui bun prieten....
24.10.2014 | 12:59
INCREDIBIL! Un mare fotbalist român petrece cu lăutari alături de Jurgen Klopp
ADVERTISEMENT

Pe 21 octombrie a fost ziua de naştere a lui Marcel Răducanu, care a împlinit 60 de ani. Românul va organiza o petrecere sîmbătă, în Dortmund, la restaurantul unui bun prieten.

“Voi merge în oraş să-i caut pe lăutari. Nu e nici o glumă. Sînt lăutari români care cîntă senzaţional şi îşi fac veacul pe străzile din Dortmund. Îi iau pentru cîteva ore şi îi plătesc regeşte. Aşa am făcut şi cînd am împlinit 50 de ani. Le-am dat atunci 500 de euro. Au fost foarte mulţumiţi. Am o melodie de suflet pe care vreau să mi-o cînte. Se referă la mama. De fiecare dată plîng la melodia asta. Cu ani în urmă mai şi cîntam la petreceri. Se întîmpla cînd venea aici Maria Dragomiroiu. Cîntam cum ea”, a precizat Marcel Raducanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la Borussia Dortmund îi vor face o surpriză, iar cel mai probabil vor fi prezenţi acolo antrenorul Jurgen Klopp şi cîţiva jucători importanţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri