INCREDIBIL! Un olimpic român prins DOPAT cu două săptămîni înainte de startul JO

Marian Popovici   
in Sporturi
22/07/2016, 21:43
INCREDIBIL! Un olimpic român prins DOPAT cu două săptămîni înainte de startul JO GALERIE FOTO

Atletul Andrei Rareş, calificat la Jocurile Olimpice de la Rio în proba de aruncarea greutăţii, a fost depistat pozitiv. Controlul a avut loc pe data de 4 iunie la Campionatele Internaţionale ale României. COSR a anunţat că Rareş va rata Jocurile Olimpice.

“În urma controlului doping efectuat la solicitarea ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping), în data de 4.06.2016, la Campionatele Internaţionale de atletism de la Piteşti, proba prelevată sportivului Toader Rareş Andrei de la aruncarea greutăţii indica originea exogenă pentru androsteron, etiocolanolon, testosteron.

În conformitate cu legislaţia în vigoare, sportivul este suspendat provizoriu din activitatea sportivă şi automat este exclus şi din Echipa Olimpică pentru JO de la Rio. COSR îşi menţine fermă politica de prevenire şi combatere a dopajului în sportul de performanţă”, se arată în comunicat.

Lotul României la Jocurile Olimpice de la Rio este de 97 de sportivi. Jocurile Olimpice de la Rio se desfăşoară între 5 şi 21 august.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×