News
notix pixel id

INCREDIBILĂ descoperire a poliţiştilor în Transilvania

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au descoperit de curând o adevărată „fabrică” ILEGALĂ...
03.06.2015 | 15:52
ADVERTISEMENT

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au descoperit de curând o adevărată „fabrică” ILEGALĂ de ţigarete! Şi asta, în urma unor percheziţii efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Mureş

În timpul percheziţiilor, oamenii legii au dat peste tutun brut, prelucrat sau prelucrat parţial, instalaţii manuale de prelucrat tutun şi filtre pentru ţigarete, precum şi timbre desfăcute de pe alte pachete de ţigări comercializate legal în România.

Descoperirea a fost făcută la sfârşitul lunii mai 2015, când poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, fiind în continuarea cercetărilor într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane, cu vârste curprinse între 38 de ani şi 63 de ani, din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Mureş.

ADVERTISEMENT

„În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate 2.231 kg de tutun brut, sub formă de frunze sau balotat, 30,9 kg de tutun prelucrat sau prelucrat parţial, 4 instalaţii manuale de prelucrat tutun, 17.600 de filtre pentru ţigarete şi 95 de timbre desfăcute de pe pachete de ţigări, de provenienţă România”, se arată într-un comunicat al IPJ BN transmis redacţiei Vocea Transilvaniei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri