Life

Incredibila sumă pe care Nicolas Cage o plătește pentru pensia alimentară a nepoților români

03.12.2020 | 11:03
Incredibila suma pe care Nicolas Cage o plateste pentru pensia alimentara a nepotilor romani
ADVERTISEMENT

Nicolas Cage nu este străin de țara noastră, însă nu doar prin prisma filmărilor pe care le-a avut pe meleagurile lui Vlad Țepeș, ci și pentru că fiul său, Weston Cage, a fost căsătorit cu o româncă împreună cu care are doi copii, Sorin și Lucian. Starul de la Hollywood plătește o sumă incredibilă pentru pensia alimentară a celor doi nepoți.

Fiul celebrului actor nu dispune de resurse financiare care să-l ajute să compenseze cheltuielile celor doi copii pe care îi are cu românca Danielle Cage, motiv pentru care instanțele legale din SUA l-a delegat pe Nicolas Cage să plătească în locul lui Weston.

ADVERTISEMENT

Nicolas Cage are doi nepoți români

Sorin și Lucian, cu vârstele de 3 și 5 ani, vor primi 16.000 de dolari pe lună pensie alimentară de la Nicolas Cage. Scenarista Danielle a fost 3 ani soția lui Weston Cage, însă au avut o relație mai lungă, care s-a terminat, până la urmă, cu divorțul. Cei doi copii locuiesc cu mama lor, iar tatăl lor, care a dispărut din căminul conjugal din cauza dependenței de alcool, a rămas și fără roluri, și fără bani.

Nicolas Cage este îndrăgostit de România, unde a filmat mai multe scene pentru diferite pelicule din SUA. Actorul este cunoscut în toată lumea și în anii tinereții și-a schimbat numele din dorința să se afirme singur, fără să fie asociat cu vreo personalitate.

ADVERTISEMENT

Starul de la Hollywood face parte din celebra familie din industria cinematografică condusă de Francis Copolla, autorul uluitoarei trilogii Naşul. În România au mai venit tot pentru filmări și Jean Claude van Damme, Wesley Snipes, Cuba Gooding junior.

De altfel, Gerard Butler a vizitat România, după ce s-a cuplat cu Mădălina Ghenea, care l-a dus pe meleagurile oltenești.

ADVERTISEMENT
Tags: