Life

Incredibila transformare a puștiului minune Cosmin Agache de la Românii au talent. Nu-l mai recunoști

04.12.2020 | 15:23
Incredibila transformare a pustiului minune Cosmin Agache de la Romanii au talent Nul mai recunosti
ADVERTISEMENT

Cosmin Agache, puștiul minune de la Românii au talent, de altfel și finalist al show-ului de talente, s-a transformat total și e de nerecunoscut. El nu a renunțat la pasiunea pentru muzică, iar astăzi îl avem câștigător al  BLIP Romanian Beatbox Challenge.

În urmă cu 9 ani, Cosmin Agache avea 14 ani și a venit mândru în fața juraților Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, dar și a telespectatorilor pentru a demonstra că are talent. Și a reușit! El a ajuns chiar până în finala Românii au talent, însă competiția a fost câștigată, atunci, de Adrian Țuțu.

ADVERTISEMENT

Puștiul minune de la Românii au talent a câștigat BLIP Romanian Beatbox Challenge

Tânărul nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică, motiv pentru care s-a înscris într-o cursă intensă în care, din nou, a fost nevoit să dovedească de ce este în stare. De această dată, Cosmin Agache a devenit câștigător!

În competiția acerbă la care a luat parte s-au înscris artiști din toată lumea. Juriul, format din artiști de beatbox și de looping recunoscuți internațional, a desemnat câștigătorii celor 3 competiții.Cosmin Agache, cunoscut de la show-ul Românii au talent din 2011, a câștigat premiul I la categoria beatbox.  Pe lângă premiul în bani, Cosmin a beneficiat și de producția unui videoclip, semnat de artistul vizual Andrei Cozlac.

ADVERTISEMENT

Challenge-urile lansate de BLIP/ Beatbox and Looping International Platform au reunit lucrări de la peste 40 de artiști vocali din România, Austria, Franța, Germania, Cehia, Statele Unite ale Americii. Juriul, format din Sam Perry, SkilleR, Denis Bolborea și A- C Leonte, a desemnat câștigătorii celor 3 categorii.

 

 

Blip a fost dezvoltat în cadrul proiectului ”100% human voice” coordonat de Indie Box și își propune susținerea și promovarea artiștilor de beatbox și looping, precum și încurajarea colaborărilor acestora cu artiști din alte genuri muzicale și domenii creative.

ADVERTISEMENT

BLIP face parte din proiectul ”100% human voice” inițiat de Indie Box și implementat în parteneriat cu Overground Music, InnerSound și Radio Guerrilla. Proiect cultural co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național și de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.