News

Incredibila transformare a lui Cristian Tabără! Cum arată ACUM, după ce a slăbit 60 de kilograme

S-a mutat în Republica Moldova, unde a început să prezinte o emisiune la un post local şi pare să îşi revină după ce în urmă cu câţiva ani a fost acuzat că a violat o minoră, dar...
18.01.2017 | 09:09

S-a mutat în Republica Moldova, unde a început să prezinte o emisiune la un post local şi pare să îşi revină după ce în urmă cu câţiva ani a fost acuzat că a violat o minoră, dar povestea a rămas la nivel de zvon din lipsă de probe.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO                       

“Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea! Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă! Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au dezvăluit apropiaţii vedetei.

ADVERTISEMENT

Cristi Tabără s-a mutat în Republica Moldova în ultimii ani, acolo unde trăieşte cu soţia lui, o fostă prezentatoare din Arad, Loredana Pascu. Frumoasa bruneta este cu 20 de ani mai tanara decat realizatorul tv.