Incredibila transformare a lui Cristian Tabără! Cum arată ACUM, după ce a slăbit 60 de kilograme

S-a mutat în Republica Moldova, unde a început să prezinte o emisiune la un post local şi pare să îşi revină după ce în urmă cu câţiva ani a fost acuzat că a violat o minoră, dar povestea a rămas la nivel de zvon din lipsă de probe.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO                       

“Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea! Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă! Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au dezvăluit apropiaţii vedetei.

Cristi Tabără s-a mutat în Republica Moldova în ultimii ani, acolo unde trăieşte cu soţia lui, o fostă prezentatoare din Arad, Loredana Pascu. Frumoasa bruneta este cu 20 de ani mai tanara decat realizatorul tv.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933