Fotbal international

Incredibilul tatuaj al lui Matteo Politano, jucătorul lui Napoli. A durat opt ore. Foto

29.07.2020 | 12:28
Incredibilul tatuaj al lui Matteo Politano jucatorul lui Napoli A durat opt ore Foto
Incredibilul tatuaj al lui Matteo Politano, jucătorul lui Napoli. A durat opt ore. Foto: Il Messaggero.it
ADVERTISEMENT

Există în lumea sportivilor o tendinţă spre a căuta permanent să iasă în relief cu ceva care să le aducă numeroase like-uri pe reţelele de socializare, care să impresioneze fanii sau să creeze controverse, totul având acelaşi scop, creşterea popularităţii şi menţinerea în centrul atenţiei.

Una dintre modalităţile cele mai des întâlnite în alegerile sportivilor şi mai ales ale fotbaliştilor o reprezintă tatuajul. Există jucători care nu mai nici un centimetru de corp rămas liber, fiind o carte vie de desene şi înscrisuri, în frunte cu celebrul play-boy al fotbalului englez David Beckham.

ADVERTISEMENT

Pentru a obţine ceea ce îşi doresc, pentru că în majoritatea cazurilor jucătorii sunt cei care comandă designul, aceştia apelează la cei mai buni artişti şi suportă cu stoicism inclusiv chinurile prin care se realizează opera de artă de pe trupurile lor.

Matteo Politano a stat opt ore nemişcat pentru un tatuaj

Ultimul intrat pe lista celor care au reuşit să impresioneze cu tatuajul sau tatuajele sale este Matteo Politano, atacantul împrumutat de Inter la Napoli pentru două sezoane. El a devenit începând de luni posesorul unuia dintre cele mai remarcabile tatuaje din fotbalul italian.

ADVERTISEMENT

Este cu adevărat un tatuaj incredibil, care îi acoperă tot spatele, se poate spune că o adevărată operă de artă, care a strâns imediat foarte multe aprecieri pe conturile de socializare ale fotbalistului.

Incredibilul tatuaj al lui Matteo Politano, jucătorul lui Napoli. A durat opt ore. Foto: Valentino Russo Instagram

Are acum pe tot spatele un leopard, faţă de Ibrahimovici, care are un cap de leu

Tatuajul lui Matteo Politano se poate spune că poate fi socotit întrucâtva o replică a tatuajului vedetei lui Milan, Zlatan Ibrahimovic. Tot spatele suedezului este acoperit de un cap de leu.

ADVERTISEMENT

Alegerea lui Matteo Politano reprezintă tot o felină, dar nu regele animalelor, ci un leopard şi a fost nevoit să stea nemişcat timp de ore pe scaun pentru ca tatuajul să poată fi realizat în condiţii optime.

Incredibilul tatuaj al lui Matteo Politano, jucătorul lui Napoli. A durat opt ore. Foto: Valentino Russo Instagram

A fost la un artist care e celebru în Italia

Cel care a executat această migăloasă lucrare a fost Valentino Russo, unul dintre maeştrii tatuajelor din Italia, care a mai avut clienţi jucători din Serie A sau vedete din lumea showbizzului.

ADVERTISEMENT
Incredibilul tatuaj al lui Matteo Politano, jucătorul lui Napoli. A durat opt ore. Foto: Valentino Russo Instagram

Drept mulţumire pentru leopardul care îi păzeşte de acum spatele Politano i-a dăruit artistului un tricou al lui Napoli, cu numărul şi numele său. Şi Valentino Russo a postat imagini cu opera sa pe Instagram, unde are peste 55.000 de urmăritori.

ADVERTISEMENT