Incredibil! Un atlet român a ajuns la Rio şi a fost prins dopat

Răzvan Scarlat   
in Sporturi
27/07/2016, 10:26
Incredibil! Un atlet român a ajuns la Rio şi a fost prins dopat

Campionul naţional la sărituri în înălţime, Mihai Donisan, a fost exclus de la Jocurile Olimpice de la Rio, din această vară.

În urmă cu trei luni, atletul a fost suspendat pentru dopaj cu meldonium iar recent s-a ajuns la concluzia că românul a folosit acea substanţă înainte de 31 decembrie 2015, iar Agenţia Mondială Anti-Doping (WADA) l-a absolvit de orice vină.

Donisan a ajuns la Rio în satul olimpic, acolo unde se pregătea de concursuri, însă WADA a emis o nouă informare prin care îi interzice atletului român să concureze. El a fost prins din nou dopat. La un test din luna februarie s-a descoperit o cantitate sporită de meldonium, scrie tolo.ro.

Pînă acum, Mihai Donisan nu a avut nici o reacţie referitor la această suspendare.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×