Premier League

Incursiune în viața de lux a celor șapte copii ai miliardarului Roman Abramovich. Arkadiy, urmașul tatălui în fotbal, Sofia, ”copilul sălbatic” al familiei. FOTO

03.01.2020 | 22:31
Incursiune în viața de lux a celor șapte copii ai miliardarului rus Roman Abramovich
ADVERTISEMENT

Cel mai bogat patron din Premier League în analiza celebrei reviste Forbes, Roman Abramovich, este și unul dintre miliardarii planetei care nu se sfiește să-și expună averea în mod public. Conducător al așa-numitului ”Imperiu Roman”, Abramovich s-a afișat de-a lungul timpului cu celebrele sale yahturi, avioane și mașini de lux. Averea sa de peste 11.000.000.000 de euro va rămâne pe mâna celor șapte urmași, despre care nu s-a vorbit atât de des.

Incursiune în viața de lux a celor șapte copii ai miliardarului rus Roman Abramovich

Roman Abramovich are o avere impresionată, fiind pe locul 1 în Topul celor mai bogați patroni de cluburi sportive din lume dat publicității de revista Forbes. Cu peste 11.000.000.000, rusul care conduce Chelsea îl devansează pe omologul său de la Arsenal, americanul Stan Kroenke.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 53 de ani, Roman Abramovich a avut și o viață personală tumultuoasă, trecând prin trei căsătorii. În urma lor au rămas șapte copii peste care va atârna ”povara” multelor miliarde de euro ale omului de afaceri. Să-i cunoaștem. GALERIE FOTO.

Anna, absolventa de filozofie care l-a supărat pe Abramovich

Anna Abramovich, 27 de ani, este cea mai în vârstă dintre toți copiii patronului de la Chelsea. Absolventă în 2018 a Universității de Filozofie Colombia, Anna i-a cauzat ceva neplăceri tatălui său.

ADVERTISEMENT

În 2010, la 18 ani, aceasta s-a logodit cu rusul Nikolai Lazarev, cel cu care a fost la un pas de căsătorie. A intervenit tatăl său, Roman Abramovich, iar relația s-a sfârșit instantaneu.

Despre Anna se spune că seamănă cel mai mult, ca personalitate, cu tatăl său. Nu degeaba, la majoratul ei din 2010, Abramovich i-a oferit un cadou în valoare de câteva milioane de euro. Anna este fiica lui Abramovich din prima căsătorie cu Irina

ADVERTISEMENT

Arkadiy, urmașul lui Abramovich în fotbal

Tot după mariajul cu Irina, a doua soție, este și al doilea cel mai mare copil al lui Abramovich, Arkadiy. Despre acesta se spune că îi va moșteni averea lui Roman, dar și pasiunea de a investi în fotbal.

Arkadiy este văzut foarte des la meciurile lui Chelsea din Premier League. S-a și zvonit că acesta ar avea planuri de a investi în cluburi din țara natală, CSKA Moscova fiind adusă deseori în discuții. Recent s-a vorbit de un interes pentru FC Copenhaga.

ADVERTISEMENT

Arkadiy s-a evidențiat deja în domeniul afacerilor. Este fondatorul și proprietarul ARA Capital, care administrează active în comerțul electronic al companiei petroliere Gazprom Neft.

Sofia, ”copilul sălbatic” al familiei Abramovich

În vârstă de 24 de ani, Sofia este numită ”copilul sălbatic” al lui Abramovich, dat fiind modul ei de a-și trăi viața. Sofia adoră să-și expună trăirile pe site-urile de socializare.

La majoratul ei din urmă cu șase ani, a cântat celebra trupă pop McBusted, iar evenimentul a fost găzduit de un club de noapte din incinta complexului Stamford Bridge.

Sofia a absolvit managementul în 2019 și este o mare iubitoare de cai. Are trei exemplare de colecție, Dora, Billy Fraulein și Zanzibar, alături de care a participat la mai multe concursuri.

Arina, fiica lui Abramovich care obține tot ce vrea

Despre Arina Abramovich, fiica de 18 ani a magnatului rus se spune că primește orice își dorește. În 2013, tatăl său i-a făcut pe plac și i-a cumpărat un cal de 50.000 de euro care tocmai câștigase un concurs important.

Visul Arinei după ce își termină facultatea este să plece în Australia, acolo unde vrea să urmeze cursurile unei facultăți în domeniul zoologiei.

Ilya, ultimul fiu al lui Roman cu Irina

Al doilea cel mai în vârstă băiat al lui Roman Abramovich este Ilya (16 ani), rezultat tot din mariajul cu Irina. Se spune că pentru acesta, Roman ar fi dorit o școală celebră din Marea Britanie, Etan, însă dorința nu s-a materializat.

Acum, Roman Abramovich este decis să-l trimită pe Ilya, după terminarea cursurile liceale, la o facultate de prestigiu.

Aaron, 9 ani și Leah Lou, 5 ani, copii din ultima căsătorie

Roman Abramovich are doi copii și cu cea de-a treia soție, Dasha Zhukova, Aaron și Leah Lou, ambii născuți în Manhattan, New York. Deși locuiesc departe de tatăl lor, aceștia sunt vizitați des de Abramovich.

Mariajul dintre Roman Abramovich și Dasha Zhukova s-a încheiat în 2017, însă cei doi păstrează o relație destul de apropiată, spun unele voci din presa engleză.

Cele trei soții ale lui Roman Abramovich:

  • Olga Yurevna Lysova 1987–1990
  • Irina Malandina 1991–2007 
  • Dasha Zhukova 2008–2017 
ADVERTISEMENT