News

Îndemn la donații pe Facebook pentru Butch, unul dintre patronii clubului Colectiv, condamnat la opt ani de închisoare

Pe pagina de facebook a unuia dintre patronii clubului Colectiv arestați, Costin Mincu, cunoscut și ca rapperul Butch, a apărut vineri seară un îndemn la donații.
14.05.2022 | 00:39
Indemn la donatii pe Facebook pentru Butch unul dintre patronii clubului Colectiv condamnat la opt ani de inchisoare
Ce a apărut pe pagina de facebook a rapperului Butch, unul dintre patronii clubului Colectiv, arestat joi. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Îndemn la donații pentru unul dintre patronii clubului Colectiv arestat, Costin Mincu, lansat în lumea muzicală ca rapperul Butch. Acesta a fost ridicat de poliție, joi, după ce a fost condamnat definitiv, de către Curtea de Apel București, la opt ani de închisoare.

Ce se întâmplă cu cei care vor dona pentru Costin Mincu

Pe pagina de facebook a lui Costin Mincu a apărut, mai exact, îndemnul la donații. În același mesaj mai este precizat că numele celor care-și vor manifesta sprijinul va ajunge către Butch

ADVERTISEMENT

”Salutare, dupa cum majoritatea stiti, Butch a fost condamnat la 8 ani de inchisoare in dosarul Colectiv. Dorinta lui a fost ca aceasta pagina sa ramana activa si administrata de catre familia Bandit Music.

Va puteti activa notificarile pentru a ramane la curent cu muzica ce urmeaza sa fie publicata, dar si cu vesti de la Butch.

ADVERTISEMENT

Cei care vor sa il sprijine pe Butch o pot face aici: https://www.patreon.com/ButchBanditMusic , noi ne vom asigura ca primeste lista cu cei care o fac. Nu uitati, curaj!”, apare pe contul de facebook al lui Costin Mincu.

Cristian Popescu Piedone, cea mai mică condamnare din dosarul Colectiv. Sentința finală, pronunțată după mai bine de 6 ani de proces

După 6 ani de la incendiul tragic, Curtea de Apel București a pronunțat, joi, 12 mai, condamnările definitive în dosarul Colectiv. Patronii clubului au primit următoarele pedepse: Costin Mincu-8 ani, Alin Anastasescu-11 ani și 8 luni, iar Paul Gancea-6 ani şi 4 luni.

ADVERTISEMENT

În același dosar a fost condamant și fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. De la 8 ani și 6 luni cât avea inițial, detenția i-a fost redusă la 4 ani. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

”Bă, dacă îl cunoșteam… Neam de neamul meu nu l-a văzut pe patron (n.r. – patronul clubului Colectiv). Colectivul a declanșat semnalul de alarmă pentru legiuitor. Au luat foc spitale, s-a schimbat ceva? Nimic!

ADVERTISEMENT

Dacă Piedone poate să-i învie pe toți morții ăia… Eu pedeapsa mi-am trăit-o în ăștia 7 ani. Voi nu știți cât de greu este să te trezești în fiecare zi cu gândul la ce o să fie… Domne’, nu sunt fată mare! Să-mi arate mie un politician din România că e fată mare.

Domne’, eu vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce nu fac. La fond au fost judecători din plutonul de execuție… Nicio problemă, nu acuz pe nimeni. Orice s-ar întâmpla azi, Piedone nu moare.

Să-mi urmăriți Facebook-ul azi. (n.r. – a fost întrebat ce a făcut de dimineață) M-am trezit, m-am închinat și mi-am dat cu mir. Cel mai rău îmi pare că nu am fost atât de ordinar și jigodie, raportat cu toți ăștia care se cred fete mari.

Prietenii sunt doar virtuali. Dacă, Doamne ferește, ai nevoie de un prieten și ceri un rinichi, el dispare. Nu-l mai vezi. Pentru mine nu există prieteni. Au fost de  interes… Nu am prieteni.”, a declarat Piedone, jurnaliștilor, după ce și-a aflat sentința.

ADVERTISEMENT