Sporturi

VIDEO FABULOS! Românca a pus-o în GENUNCHI pe Serena Williams!

UPDATE / Monica Niculescu a vorbit despre înfrîngerea suferită: "Sînt un pic supărată că nu am reuşit să fac 3-0 în primul set. Am avut această şansă, era un voleu simplu, dar am ratat....
14.03.2015 | 14:00
VIDEO FABULOS Romanca a puso in GENUNCHI pe Serena Williams
ADVERTISEMENT

UPDATE / Monica Niculescu a vorbit despre înfrîngerea suferită: “Sînt un pic supărată că nu am reuşit să fac 3-0 în primul set. Am avut această şansă, era un voleu simplu, dar am ratat. Şi s-a făcut 2-1. Dar Serena e o jucătoare incredibilă. Mă bucur că totuşi am reuşit să-mi fac jocul meu, să fiu relaxată şi să joc aşa cum ştiu”.

Serena Williams a fost impresionată de jocul Monicăi. “N-am mai jucat niciodată contra unei jucătoare aşa cum e ea. E o luptătoare incredibilă. M-a chinuit foarte mult”, a declarat Serena Williams, după ce românca a reuşit un punct senzaţional în care a pus-o, la propriu, în genunchi, pe numărul 1 mondial! Vezi mai jos VIDEO

ADVERTISEMENT
Loading the player…

…………………………….

Monica Niculescu a fost eliminată la Indian Wells, după ce a pierdut meciul cu lidera clasamentului mondial, Serena Williams. Numărul 1 WTA s-a impus în două seturi, scor 7-5, 7-5.

Românica i-a creat probleme Serenei, Niculescu a forţat-o pe americancă să comită nu mai puţin de 48 de greşeli neforţate. Monica a reuşit să îi uimească pe comentatorii britanici cu  forehandul ei, pe care aceştia l-au numit “unic în tenis”.

ADVERTISEMENT

Punctul meciului s-a disputat în setul al doilea şi a fost adjudecat de Monica şi părăseşte întrecerea de la Indian Wells cu capul sus, publicul aplaudînd-o la scenă deschisă.

…………………………………………………….

Monica Niculescu joacă cel mai greu meci al începutului de an la Indian Wells, împotriva Serenei Williams, cap de serie numărul 1. Partida va începe la ora 4:00.

ADVERTISEMENT

Românca va fi urmărită de toată planeta, dar nu neapărat pentru miza jocului, cît pentru faptul că revine pe teren Serena Williams la Indian Wells. Jucătoarea din SUA nu a mai fost aici de 14 ani.

“Problema revenirii mele nu era neapărat legată de ce s-a întîmplat acum 14 ani. A fost mai mult sau mai puţin legată de cum m-am simţit, dacă este momentul oportun să mă întorc acum. Am simţit pur şi simplu că a venit timpul. Nu a fost ceva care să-mi spună că ar trebui să mă întorc în 2015. Am simţit că a venit timpul să mă întorc aici şi să încerc să evoluez cît mai bine”, a declarat Serena Williams, care a precizat că a primit şi susţinerea familiei în decizia de a reveni la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întîmplat acum 14 ani

Serena Williams nu a mai vrut să participe la Indian Wells din cauza unui incident şocant, trăit alături de sora ei, Venus Williams. Chiar jucătoarea l-a explicat:

“Cînd Venus şi cu mine coboram pe scări la locurile noastre pentru a ne uita la un meci, un om m-a oprit şi mi-a zis “cioară”. Altul mi-a zis că şi-ar fi dorit să fim în ’75 şi să mă jupoaie de vie. Am avut multe coşmaruri după acest episod. Cred că Indian Wells a pătat imaginea Americii în acel moment”, a spus Serena Williams pentru presa din SUA.

ADVERTISEMENT