Fotbal intern

Indolența lui Claudiu Keșeru! Cum a apărut după înfrângerea cu Germania: “Îl las pe mister Rădoi să răspundă”

29.03.2021 | 09:32
Indolenta lui Claudiu Keseru Cum a aparut dupa infrangerea cu Germania Il las pe mister Radoi sa raspunda
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a fost titularul României în meciurile cu Macedonia de Nord și Germania. Atacantul campioanei bulgare Ludogoreț Razgrad nu a înscris niciun gol în cele două partide și s-a remarcat prea puțin în acest start al campaniei de calificare la Campionatul Mondial 2022, care se va desfășura în Qatar. 

După meciul cu Germania, Keșeru s-a prezentat fără chef în fața jurnaliștilor și a evitat să răspundă la câteva dintre întrebările jurnaliștilor spunând că ar fi mai bine să spună Mirel Rădoi care sunt șansele de calificare în acest moment: “Îl las pe mister Rădoi să răspundă”.

ADVERTISEMENT

Indolența lui Claudiu Keșeru! Cum a apărut după înfrângerea cu Germania: “Cred că n-a fost un meci la echipa națională de când am debutat să nu fiu criticat”

Atacantul a fost criticat pentru prestațiile din meciurile cu Macedonia de Nord și Germania, însă spune că nu a existat meci la echipa națională în care să nu fie criticat și că este obișnuit cu un astfel de tratament:

“Cred că n-a fost un meci la echipa națională de când am debutat să nu fiu criticat. Există mai mulţi parametri în cadrul jocului meu, încerc să îndeplinesc cât mai mulţi. Nu mă deranjează criticile, sunt obişnuit cu ele. Eu la fiecare meci dau absolut tot. Dacă nu e suficient pentru unii, mai departe nu pot să răspund acum”, a spus Keșeru la conferința de presă de după meci.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CONFERINȚA DE PRESĂ: 

“Dacă nu aș crede în calificare ar trebui să mă ridic de pe scaun sau să decid să nu mai vin la echipă”

Claudiu Keșeru a evitat să inter în detalii și când a fost întrebat despre motivele pentru care România nu a mai învins nicio națională importantă de 13 ani și jumătate, de la acel 1-0 cu Olanda din preliminariile Euro 2008: “Este o analiză complexă și nu cred că ar trebui să intru în detalii. Ne concentrăm pe meciul de azi”

Atacantul naționalei României a fost mai vorbăreț când a fost întrebat dacă are încredere în calificarea la Campionatul Mondial din 2022, spunând că dacă nu ar crede că “tricolorii” pot ajunge acolo, nu ar fi la lot:

ADVERTISEMENT

“Dacă nu aș crede ar trebui să mă ridic de pe scaun sau să decid să nu mai vin la echipă. Atâta timp cât se vede o dorință din partea tuturor să venim la acel eveniment, ne luptăm.

În momentul acesta sunt convins că putem termina pe acel loc. Nu înseamnă că dacă în seara asta am pierdut sau dacă a fost un minut în care am luat două goluri împotriva Macedoniei s-a instalat panica.

ADVERTISEMENT

Nu, avem un drum, avem principiile noastre, continuăm, credem în ele, este o atmosferă foarte bună, atitudine bună din partea jucătorilor şi asta ne dă încredere”, a conchis Keșeru.

Claudiu Keșeru a fost rece și cu colegii săi, nu doar cu jurnaliștii prezenți la acest meci. După ce a fost schimbat cu George Pușcaș, atacantul celor de la Ludogoreț s-a izolat de ceilalți colegi și a urmărit meciul din tribune.

  • 13 goluri a marcat Keșeru la echipa națională 
  • 34 de ani are atacantul celor de la Ludogoreț

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,39 este cota pentru „total goluri gazde în prima repriză: 0” la meciul Armenia – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT