Life

Sindy de la Survivor România, îndrăgostită de Marius? Dezvăluiri din echipa Războinicilor

03.04.2021 | 20:48
Sindy de la Survivor Romania indragostita de Marius Dezvaluiri din echipa Razboinicilor
ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România pare că este îndrăgostită de Marius Crăciun, colegul ei de echipă, sau cel puțin așa reiese din dezvăluire făcute de Războinici. Concurenta și-a spus și ea punctul de vedere în această privință. 

Tânăra a mărturisit că nu se vede în marea finală, dar are în gând doi băieți care ar putea câștiga premiul pus la bătaie de producătorii reality show-ului de la Kanal D, Andrei și Marius. Și de aici până la speculații nu a mai fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Sorin a fost cel care a dat cărțile pe față, considerând că Sindy îl place foarte mult pe Marius, care în trecut a câștigat și competiția „Ferma. Un nou început”. Războinicul de la Survivor România este convins că blondina vrea să-l facă pe acesta gelos.

Sindy de la Survivor România place un coleg? Despre ce Războinic este vorba

„Da, e între Andrei și Marius. A, dar nu mă așteptam, adică… Chiar stăteam și mă gândeam acum, că ai zis că băieții, bai, cred că se gândește la mine sau la Starlin, sau la Albert, știi?

ADVERTISEMENT

Eu m-am mai gândit la o chestie, Sindy! Eu cred că la tine e o strategie, eu cred că joci strategic! Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el, ca să-l faci gelos pe Marius!

Dar ție de fapt de Marius îți place! Așa simt eu, acum nu știu!”, a declarat Sorin din echipa Războinicilor, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Sindy a negat vehement acuzațiile care i se aduc. Concurenta de la Kanal D a mărturisit că a venit în Republica Dominicană numai pentru competiția din teren și pentru premiul cel mare, nicidecum pentru altceva.

„Dar nu, mai, deci eu, aici, am venit pentru competiție, nu la… Nu vreau să fac gelos pe absolut nimeni, nu e cazul de nimic aici!”, a fost răspunsul Războinicei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Am ales să particip pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa.

Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, spunea Sindy înainte de a pleca în competiția Survivor România.

ADVERTISEMENT