Inedit. Se deschide o nouă televiziune în România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/02/2015, 15:31
Inedit. Se deschide o nouă televiziune în România

Federaţia Română de Fotbal şi-a stabilit obiective îndrăzneţe în “Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2015-2020”, iar ţinta principală o reprezintă calificarea echipei naţionale la următoarele 3 ediţii ale turneelor finale: CE 2016, CM 2018 şi CE 2020.

FRF pregăteşte şi un eveniment anual denumit “Premiile fotbalului românesc”. Ţinteşte şi dezvoltarea canalului oficial de Youtube şi a anunţat va lansa FRF TV, un canal online similar celui iniţiat de UEFA sau Federaţia Germană de Fotbal.

Cei mai buni tehnicieni din România vor fi reuniţi într-un “corp de elită” al antrenorilor, cei care se vor face remarcaţi urmând a satisface stagii de pregătire la cele mai importante cluburi din Europa.

Federaţia Română de Fotbal urmăreşte şi înfiinţarea Centrului Naţional de Formare şi Cercetare în Domeniul Fotbalului, care va reuni Şcoala de management sportiv, Şcoala Federală de Antrenori, Centrul de Cercetare în medicina sportivă, Centrul de cercetare al istoriei Fotbalului, Centrul de formare profesională şi evaluare de competenţe.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Închide ×