Fotbal international

INEDIT/Falcao, acuzat că îşi ascunde vîrsta

Columbianul Radamel Falcao se află într-o situaţie care îl pune într-o lumină cît se poate de proastă tocmai acum, cînd a dat lovitura vieţii, transferîndu-se de la Atletico Madrid la AS...
23.07.2013 | 13:01
INEDIT/Falcao, acuzat că îşi ascunde vîrsta
Atletico Madrid's Radamel Falcao cheers with his team member during a mass soccer game with 130 school students in Singapore on Tuesday, May 21, 2013. Atletico Madrid will not stand in the way of striker Falcao if he wants to leave the club this offseason, general manager Miguel Angel Gil Marin said Monday. The 27-year-old striker has been linked with possible moves to Manchester City, Manchester United, Chelsea, French side Monaco and Real Madrid. (AP Photo/Wong Maye-E)

Columbianul Radamel Falcao se află într-o situaţie care îl pune într-o lumină cît se poate de proastă tocmai acum, cînd a dat lovitura vieţii, transferîndu-se de la Atletico Madrid la AS Monaco, un transfer în valoare de 60 de milioane euro. Presa din ţara natală, Columbia, i-a dat o lovitură serioasă, publicînd declaraţia directorului grădiniţei la care a fost dat la vîrsta de cinci ani Radamel de către părinţii săi. Din această declaraţie reiese clar că fotbalistul este mai în vîrstă cu doi ani, adică are 29 de ani în loc de 27, cum susţine el. ”Regula grădiniţei este valabilă pentru toată lumea şi nu făcem niciodată rabat de la ea. Nu admitem copii la noi decît din momentul în care certificatul prezentat de părinţi atestă clar că îndeplineşte acest criteriu. De aceea susţin că Radamel, cel mai faimos copil care a trecut prin instituţia noastră, este precis născut în 1984, deci are acum 29 de ani” – a dezvăluit directorul grădiniţei. Bunica fotbalistului spune că ştie cu precizie faptul că Falcao s-a născut în februarie, dar nu-şi mai aduce aminte anul. Radamel Falcao ar fi născut, conform documentelor sale, pe 10 februarie 1986, dar din documentele grădiniţei reiese că data reală ar fi 10 februarie 1984. De obicei, ”sportul” falsificării vîrstei de naştere era apanajul jucătorilor africani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri