Sporturi

Inelul de logodnă al Mariei Șarapova, preț indecent: „Mi-ai oferit curajul să renunț la carieră”

20.01.2021 | 17:59
Inelul de logodna al Mariei Sarapova pret indecent Miai oferit curajul sa renunt la cariera
ADVERTISEMENT

Fosta jucătoare de tenis din Rusia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Acesta i-a luat un inel de logodnă extrem de scump. „Mi-ai oferit curajul să renunț la carieră”, spune Maria despre partenerul său de viață.

Maria Sharapova, 33 de ani, a luat anul trecut cea mai dificilă decizie sportivă din viața ei. A spus adio carierei sportive, singura viață pe care a trăit-o până la acești ani.

ADVERTISEMENT

Prezența pe teren a fostei mari sportive după revenirea în activitate după suspendarea pentru dopaj, chiar dacă a fost micșorată de TAS, nu a mai fost una încununată cu succes.

Sharapova a primit un inel de logodnă care costă o avere

Maria Sharapova a ales să spună adio tenisului, dar viața merge înainte, iar în acest an fosta jucătoare din Rusia va întoarce o pagină importantă în viața ei. Anul trecut i-a mai adus un moment de care își va aminti toată viața, de această dată unul fericit. Maria a fost cerută în căsătorie de Alexander Gilkes, un important om de afaceri din Marea Britanie, iar data nunți va fi anunțată în curând.

ADVERTISEMENT

Însă până la nuntă s-a aflat cât costă inelul de logodnă cu care fosta sportivă a apărut în fotografia postată pe Instagram, în prima zi a anului. Inelul este unul personalizat și a fost făcut de designerul Jessica McCormack din Marea Britanie și ar costa aproximativ 330 de mii de euro. Piatra prețioasă, un smarald încrustat cu diamant, este pusă pe un inel făcut din aur alb și argint albastru.

“2020, mi-am imaginat că vei fi diferit. Aşa cum am făcut-o cu toţii. Recunosc, i-ai dat o oarecare strălucire în mijlocul unei realităţi dure şi sfâşietoare. Personal, mi-ai oferit curajul să renunţ la  carieră, singura viaţă pe care o cunoşteam.

ADVERTISEMENT

Şi mi-ai oferit cadoul şi angajamentul pentru întreaga viaţă de a mă trezi în fiecare dimineaţă alături de cel mai bun prieten. Incredibil de inspirat pentru ce ne aşteaptă în 2021. La mulţi ani!”, a postat Maria împreună cu fotografia cu inelul de logodnă pe mână.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Sharapova a fost suspendată pentru dopaj

În ultima parte a carierei, fosta sportivă din Rusia a avut grave probleme cu accidentările. Totul a culminat după întoarcerea sa pe teren după suspendarea cauzată de dopaj, din iunie 2016, când a fost găsită pozitivă la meldonium. Atunci, fosta jucătoare a spus că a luat acea substanță timp de 10 ani pentru că suferea de deficiență de magneziu și avea amețeli, iar familia ei avea un istoric în legătură cu diabetul. Meldoniumul este folosit de pacienții care au boli de inimă, dar Maria a zis că nu știa că substanța a fost pusă pe lista celor interzise.

ADVERTISEMENT

Rusoaica a primit o suspendare de doi ani, dar care a fost micșorată la 15 luni. În aprilie 2017 s-a întors în circuit, dar nu a mai fost aceeași sportivă. De atunci, cel mai bun rezultat al ei a fot un sfert de finală reușit în 2018, an în care Simona Halep cucerea trofeul la Paris. Apoi pentru Maria au venit probleme de sănătate, în februarie 2019 a suferit o operație la umărul drept. Nu și-a revenit însă niciodată în totalitate, zicând că are dureri tot timpul, care au continuat și la antebraț.

Sharapova a mai suferit o operație la umăr și în 2008, când se află în primii ei ani de tenis. Fostul său tehnician, Sven Groeneveld, a declarat apoi că problemele rusoaicei erau mai vechi deoarece se îmbolnăvea extrem de des. La un moment dat, fosta sportivă era clasată pe locul 373 în lume. 5 titluri de Grand Slam a câștigat rusoaica de-a lungul carierei. Prima dată s-a impus la Wimbledon, în 2004, la doar 17 ani, după ce a învins-o pe Serena Williams.  Sharapova a câștigat aproape 39 de milioane de dolari din tenis de-a lungul carierei. Ea a fost număr unu mondial la data de 22 august 2005. 647 de victorii și 169 de înfrângeri a înregistrat Maria în proba de simplu.

 

ADVERTISEMENT