Carousel hot news

DINAMO. Drama unei LEGENDE a României! “Un CALVAR!”

DINAMO. Florentin Petre, unul dintre cei mai apreciaţi jucători din istoria "cîinilor", se confruntă cu probleme serioase de sănătate după ce hepatita C, virus contactat în urmă cu mai mulţi...
Autor: Adrian Dumitru | 25.03.2015 | 00:02
DINAMO. Drama unei LEGENDE a României!

DINAMO. Florentin Petre, unul dintre cei mai apreciaţi jucători din istoria “cîinilor”, se confruntă cu probleme serioase de sănătate după ce hepatita C, virus contactat în urmă cu mai mulţi ani, s-a reactivat. “Voi trece peste această problemă, o să mă întorc şi mai puternic”, este afirmaţia “Piticului” pentru FANATIK.RO.

DINAMO. La 15 ani distanţă din momentul în care a luat virusul, Florentin Petre trece printr-o nouă perioadă grea. Cunoscut pentru puterea de sacrificiu, “Piticul” a reînceput injecţiile cu interferon. “Ştiam că voi fi nevoit să trec din nou prin acest calvar, mă întrebam doar cînd va fi perioada. Însă o să revin mai puternic, nu cedez. Cei care nu se confruntă cu această problemă nu ştiu ce chin poate să fie”, a fost destăinuirea făcută de Florentin Petre, actualul antrenor secund al lui Dinamo, pentru FANATIK.RO.

A redus programul de muncă

DINAMO. Fostul mijlocaş şi căpitan al “cîinilor” nu are voie, în prezent, să stea mai mult de trei ore în picioare pe zi, ceea ce l-a făcut să se retragă, pentru o scurtă perioadă, din activitatea intensă pe care o are la Dinamo. “Vin în continuare la club, dar pe la două-trei zile. Trebuie să urmez tratamentul cu atenţie. Plus că fiind puternic, pentru că distruge virusul, nu mai pot sta în picioare mai mult de trei-patru ore pe zi”, a adăugat Florentin.

Virusul a fost luat de la dentist!!!

DINAMO. Modalitatea prin care Florentin Petre a ajuns să capete virusul hepatitei C este incredibil! Fotbalist activ în urmă cu 15 ani, cînd a avut loc nefericita întîmplare, Petre a luat contact cu microbul în urma unei vizite la medicul stomatolog! “Aşa este, virusul l-am căpătat în urma unei vizite la dentist. Nu am dat în judecată persoana, sînt foarte bine protejaţi de legi. Nu vreau să mai îmi aduc aminte, cel mai important în acest moment este să depăşesc evenimentul şi să reîncep activitatea cu forţe proaspete”, a încheiat Florentin Petre.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!