Nicio categorie

Milan are mari probleme de lot înaintea meciului cu Celtic

AC Milan priveşte cu destulă îngrijorare debutul în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă primul meci pare şi cel mai simplu, împotriva scoţienilor de la Celtic, într-o grupă din care mai...
16.09.2013 | 11:42
Milan are mari probleme de lot înaintea meciului cu Celtic
El Shaarawy nu mai intră în planurile lui Allegri şi ar putea deveni coleg cu Chiricheş la Londra

AC Milan priveşte cu destulă îngrijorare debutul în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă primul meci pare şi cel mai simplu, împotriva scoţienilor de la Celtic, într-o grupă din care mai fac parte FC Barcelona şi Ajax. Aceasta nu din cauza valorii adversarului, care, cel puţin pe hîrtie, este inferior rossonerilor, ci datorită valului de indisponibilităţi care a lovit echipa antrenată de Massimiliano Allegri. Pe lingă cei deveniţi indisponibili în urmă cu puţin timp, Abate sau De Sciglio, ambii piese importante în sistemul defensiv, fiind titularii celor două benzi, egalul de la Torino a mai făcut cîteva victime de lux. Ricardo Montolivo e out pentru minim cinci săptămîni, cu o leziune la coapsa stîngă, nou venitul de la Sampdoria, Poli, are hematom pe pulpă şi cel puţin acest meci sigur va lipsi, iar cea mai dureroasă pierdere ar putea fi Kaka. Abia întors acasă după anii deloc fericiţi petrecuţi la Real Madrid, brazilianul s-a accidentat la gleznă, însă înainte de a ieşi pentru această lovitură, totuşi nu foarte gravă, a forţat şi are dureri la adductori, iar doctorii suspectează o problemă musculară, care automat ar duce la absenţă miercuri seară. În plus, Bonera şi Pazzini sunt accidentaţii mai vechi, iar italo-egipteanul El Shaarawy trebuie să facă şi el astăzi o rezonanţă magnetică, după ce a fost lovit dur în meciul de la Torino.

Tottenham îl vrea pe ”Faraon” de la iarnă

Stephen El Shaarawy este posibil să nu mai facă mulţi purici pe “San Siro”, întrucît antrenorul Massimiliano Allegri a declarat că Balotelli are în faţă nevoie de un vîrf de gura porţii, preferatul fiind Matri şi după ce se va reface, Pazzini. E clar pentru cel supranumit “Faraonul” că din ce în ce mai mult nu reprezintă o soluţie de bază pentru Allegri şi că soluţia unui transfer ar fi agreată de toată lumea Mişcarea s-ar putea face la iarnă, iar Tottenham stă la uşă cu banii pregătiţi. 25 de milioane euro mulţumind pe deplin tabăra italiană.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri