Life

Influenceriță de pe Instagram, găsită moartă pe marginea drumului. Familia crede că a fost ucisă

01.12.2020 | 19:56
Influencerita de pe Instagram gasita moarta pe marginea drumului Familia crede ca a fost ucisa
ADVERTISEMENT

Cadavrul unei influencerițe cunoscute a fost găsit pe marginea unui drum, la două zile după ce a fost dată dispărută de familie și de apropiații ei, care sunt în stare de șoc.

Influencerița americană Alexis Sharkey a dispărut fără urmă vineri, iar soțul tinerei și-a contactat soacra care locuiește în Youngsville, Pennsylvania, mărturisind că nu a mai dat de urma soției sale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, familia și apropiații frumoasei tinere au intrat în panică și au anunțat îngrijorați autoritățile care au început căutările, în speranța că o vor găsi pe Alexis în viață.

Incredibil! Cadavrul unei influencerițe a fost găsit pe marginea drumului

Din păcate pentru familia și apropiații tinerei influencerițe, Alexis Sharkey a fost găsită fără viață, după două zile de la dispariție. Trupul acesteia a fost găsit de un angajat de la Drumuri din Houston.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a declarat că a descoperit cadavrul lui Alexis după ce a observat două picioare care ieșeau de sub niște tufișuri din zonă. Alexis nu avea urme de violență fizică pe corp, dar era dezbrăcată, moartea fiind suspectă.

Alexis Sharkey
Incredibil! Cadavrul unei influencerițe a fost găsit pe marginea drumului. Sursa foto: Instagram

Mai apoi, s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții tinerei, urmând să se efectueze o autopsie de către Institutul de Științe Criminalistice din Harris. Mama lui Alexis a mărturisit că este de părere că fiica ei a fost ucisă și că nu ar fi dispărut niciodată de acasă fără să-și anunțe familia și să le spună apropiaților unde merge.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost ucisă. Din ceea ce am reușit să adun și din instinctul unei mame. Am învățat de foarte tânără, ca mamă, să am încredere în instinctul meu”, a spus mama influenceriței.

It’s with deeply broken hearts that Mike and I want to let you all know that Lexi’s body has been found. We cannot…

Posted by Stacey Clark Robinault on Sunday, 29 November 2020

„Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, iubire”, a scris mama lui Alexis pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Alexis Sharkey
Incredibil! Cadavrul unei influencerițe a fost găsit pe marginea drumului. Sursa foto: Instagram

Alexis Sharkey era foarte cunoscută în mediul online și oferea sfaturi despre beauty și skin care pe rețelele de socializare, lucrând pentru mai multe companii cosmetice și având zeci de mii de fani pe internet. Apropiații și familia tinerei influencerițe sunt în stare de șoc și nu înțeleg cine ar fi putut să-i facă rău acesteia.

ADVERTISEMENT