Life

Influencerița Mimi, dezvăluiri despre lupta cu depresia, după despărțirea de Sebastian Dobrincu: “Eram într-o disperare continuă”

Influencerița Mimi a făcut dezvăluiri despre perioada în care s-a luptat cu depresia, după ce ea și Sebastian Dobrincu s-au despărțit. Tânăra a trecut prin momente dificile.
24.01.2022 | 22:50
Influencerita Mimi dezvaluiri despre lupta cu depresia dupa despartirea de Sebastian Dobrincu Eram intro disperare continua
Influencerița Mimi, dezvăluiri despre lupta cu depresia, după despărțirea de Sebastian Dobrincu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mimi, una dintre cele mai urmărite influencerițe din mediul online, a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu depresia, după despărțirea de fostul iubit, Sebastian Dobrincu.

Tânăra de 23 de ani a fost încercată de numeroase stări negative după ce s-a despărțit a doua oară de tânărul milionar.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a mers la o filmare cu Ioana Ignat, partenera lui, deși Mimi l-a rugat să nu facă acest lucru. Vloggerița nu se simțea bine din punct de vedere emoțional la vremea respectivă.

Influencerița Mimi, dezvăluiri despre lupta cu depresia, după despărțirea de Sebastian Dobrincu

Invitată la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, Mimi a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu depresia. Influencerița a suferit foarte mult după ce ea și Sebastian Dobrincu s-au despărțit a doua oară.

ADVERTISEMENT

După ce milionarul a mers la o filmare cu Ioana Ignat, iubita lui, starea lui Mimi s-a înrăutățit.

“Eu alegeam să sufăr. La a doua despărțire de Sebastian, el a mers la filmare cu iubita lui, Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT

Îl rugasem să nu facă asta, pentru că eu eram foarte low cu depresia pentru că îmi era foarte frică de tratamentul medicamentos.

Știam că dacă el o să facă asta, o să înceapă atacurile de panică.”, a declarat Mimi în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Mihaela Pantea, pe numele ei real, a apelat la ajutorul medicului psihiatru pentru a-i prescrie antidepresive. În acea perioadă, tânăra a fost la un pas să-și ia viața. Avea momente în care se simțea foarte rău și nici nu își mai dorea să trăiască.

“Am văzut că nu mai pot să trăiesc, eram într-o disperare continuă, gândurile mele o luau razna. M-am dus la psihiatru, am zis că trebuie să trec pe antidepresive, asta e. (…)

Am început să mă uit diferit la balcon. Atunci, mi-am dorit pentru prima dată să mă sinucid.”, a mai povestit Mimi.

Mimi a fost părăsită de iubit pentru Ioana Ignat

Mimi și Sebastian Dobrincu au fost foarte fericiți la începutul relației, așa cum a povestit vloggerița. S-au mutat împreună după doar câteva luni, însă apoi au început să apară problemele.

Vedeta de pe social media a simțit că este ceva în neregulă în relația lor și că milionarul ar fi îndrăgostit de altcineva.

Mimi a fost afectată și de faptul că el s-a afișat alături de Ioana Ignat, iar cu ea nu a vrut să apară în public atunci când erau împreună.

“M-a durut, eu nici nu terminasem de plâns și el era fericit cu altcineva… (…)

Cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație și a durut foarte tare să se afișeze cu altcineva.”, a mai dezvăluit Mimi despre relația cu tânărul afacerist.

Mimi este una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut din România. Peste un milion de persoane o urmăresc pe Instagram. Pe YouTube are peste 900.000 de abonați.

ADVERTISEMENT