Life

Influencerul celebru care vrea la America Express 2024: ”Aș încerca orice”

Un celebru influencer din România vrea să participe cu orice preț la America Express 2024. Consideră că emisiunea este perfectă pentru el.
24.03.2023 | 23:32
Influencerul celebru care vrea la America Express 2024 As incerca orice
Influencerul celebru care vrea la America Express 2024. Sursă foto: Facebook, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express este una dintre cele mai apreciate emisiuni din România. Vedete și influenceri celebri din România au acceptat această provocare și au ajuns în diferite situații. Mai sunt însă și persoane care își doresc din tot sufletul să ajungă acolo.

Influencerul care vrea la America Express 2024

Finala America Express 2023 bate la ușă. În doar câteva zile aflăm cine câștigă premiul cel mare. Până atunci însă, aflăm numele unui influencer care vrea să participe la următorul sezon al competiției. Acesta recunoaște că participarea la America Express este una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Mureșanu, în vârstă de 43 de ani, care este urmărit de nenumărate persoane și călătorește des ar putea fi unul dintre concurenții de la America Express 2024. Sau cel puțin așa își dorește el. Acesta recunoaște că emisiunea este una dintre preferatele lui.

De asemenea, a urmărit-o constant, știe toți concurenții, iar cu unii dintre ei este și bun prieten. Chiar dacă până acum nu i s-a făcut vreo ofertă, Ovidiu Mureșanu speră să aibă ocazia la un moment dat să se bucure de o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să recunosc că e una dintre dorințele mele cele mai mari. Și, evident, că și emisiunea mea preferată! Am urmărit toate sezoanele, știu toți concurenții. Cu unii dintre ei sunt chiar prieten. Și îi întreb, întotdeauna, cum a fost experiența și din acest motiv dorința mea a crescut, de la un sezon la altul.

Sper că, la un moment dat, să trăiesc și această experiență de a participa la America Express”, a mărturisit el, într-un interviu acordat pentru click.ro. Întrebat de sursa citată dacă nu sunt lucruri care îl sperie, influencerul spune că ar încerca orice.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari temeri ale lui Ovidiu Mureșan

Pe de altă parte, la fel ca și alte persoane, are și el limitele lui. Mai exact, deși a reușit multe până acum, Ovidiu Mureșanu nu ar vrea să ajungă ipostaza de a-și pune viața în pericol. Influencerul susține că adoră provocările, însă sunt lucruri pe care nu le poate face.

Spre exemplu, acesta nu știe să înoate. Astfel, dacă va fi nevoit să aibă contact cu apa, acest lucru va fi destul de complicat pentru el. Pe de altă parte, Ovidiu Mureșan se consideră un om inventiv, așa că la o astfel de probă s-ar putea folosi de obiecte din jur care să îl ajute să treacă apa.

ADVERTISEMENT

”Cred că, la cât sunt de nebun, aș încerca orice. Acum, evident că avem cu toții limite, dar, cumva, emisiunile astea sunt create ca cei care participă să-și depășească limitele, iar eu am reușit, de multe ori în viață, să fac asta.”, a mai adăugat acesta, pentru click.ro.

Nici la capitolul mâncare influencerul nu ar avea probleme. Acesta susține că este deschis la orice, iar prin prisma călătoriilor sale a avut parte de multe experiențe. Unele preparate mai ciudate, unele mai delicioase, însă este pregătit pentru provocări și mai mari.

ADVERTISEMENT