Fotbal intern

“Influencerul” Decebal Rădulescu s-a făcut iarăşi de râs! A acuzat virulent la pauză că Botoşani – FCSB e blat. Gigi a dat verdictul: “Băi, băiatule, eşti penibil definitiv” :)

01.03.2020 | 11:51
Influencerul Decebal Radulescu sa facut iarasi de ras A acuzat virulent la pauza ca Botosani  FCSB e blat Gigi a dat verdictul Bai baiatule esti penibil definitiv
"Influencerul" Decebal Rădulescu s-a făcut iarăşi de râs! A acuzat virulent la pauză că Botoşani - FCSB e blat. Gigi a dat verdictul: "Băi, băiatule, eşti penibil definitiv" :)
ADVERTISEMENT

Decebal Rădulescu, care se vrea “influencer” în presa sportivă, a susţinut la pauza meciului FC Botoşani – FCSB 2-2, când “roş-albaştrii” conduceau cu 2-1, că partida este blat! La finalul meciului, Gigi Becali l-a făcut praf şi a demontat acuzele că duelul din prima etapă a play-off-ului ar fi fost aranjat.

Mai mult decât atât, postul Digi Sport pare că s-a săturat de comentariile amatoristice ale “inflencerului”, dintre care multe fără acoperire. Duminică dimineaţă, ştirea în care era prezentat dialogul incomod pentru ziarist cu Gigi Becali a fost folosită cross de postul de televiziune pe site-ul ProSport!

ADVERTISEMENT

Dialogul din miez de noapte între Gigi Becali şi “influencerul” Decebal Rădulescu

Decebal Rădulescu: “Poate trebuia să-l mai lăsaţi pe Adrian Petre, ca să iasă blatul”

Gigi Becali: “Băi, uite, domnu’ Decebal, iartă-mă, că începe şi postul, dar trebuie să spun ca să ştie toată lumea: mă, băiatule, eşti penibil de tot, definitiv. Toţi jurnaliştii şi-au mai revenit, dar tu ai rămas penibil definitiv. Iartă-mă! Ştii de ce spun? Că poate te îndrepţi. Îndreaptă-te, că eşti penibil definitiv”

Decebal Rădulescu: “Se poate, cine ştie. E în regulă. Dacă nu a fost nimic aranjat, nu vă enervaţi!”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Domnule, mai avansează lumea. Păi, să ştii că aşa e (n.r.: FCSB seamănă cu Decebal, adică e penibilă). Bravo, nota 200. Păi, echipa mea este mai nebună decât Decebal. Eu ţip aşa din dragoste. Păi, băi, Decebal, băi, tată, mai stai şi gândeşte-te şi tu: mai avansează lumea, se mai civilizează, oamenii mai au minte. Cum să gândeşti aşa tâmpenii, că mai sunt aranjamente la fotbal?”

Decebal Rădulescu: “Mai e un domn care a spus acest lucru, domnul Prunea. I-a dat un mesaj lui Iftime la pauză şi i-a spus că doar în vremea Cooperativei se întâmpla aşa ceva”

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Eu cu tine vorbesc. Tu nu ai înţeles. Nu am treabă cu Prunea. Eu îţi spun prieteneşte, nu vreau să mă cert. Dar, băi, tată, nu mai gândi aşa, că nu mai gândeşte lumea aşa. Cum să mai existe blaturi, aranjamente?”

De la ce a pornit totul: Decebal Rădulescu a acuzat că FC Botoşani – FCSB este blat

La pauza meciului FC Botoşani – FCSB 2-2, când formaţia antrenată de Bogdan Argeş Vintilă conducea cu 2-1, după ce revenise de la 0-1, “Bică” Rădulescu a susţinut vehement că partida este una suspectă şi a transmis public că trupa lui Marius Croitoru a primit foarte uşor cele două goluri. Realitatea l-a cotrazis crunt pe “influencer”: în a doua repriză, moldovenii au egalat şi le-au pus mari probleme vicecampionilor.

ADVERTISEMENT

Într-un spirit pur românesc, jurnalistul s-a grăbit, aşa cum se spune de multe ori în popor, ca fata mare la măritat, neaştepâtnd terminarea partidei. Într-un final, “influencerul” a întors-o ca la Ploieşti: “FCSB a câştigat un punct la Botoşani”. 🙂

“Influencerul” Decebal Rădulescu, maestrul fake-news-ului: 92% bombe fâsâite!

La finalul lunii noiembrie 2019, FANATIK a analizat “opera” lui Decebal Rădulescu, după ce “influencerul” aruncase o bombă, care a fâsâit cu zgomot: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Concluzia a fost una dură pentru analistul Digi Sport. 92% dintre dezvăluiri s-au dovedit fake-news!

Mai jos, FANATIK îţi prezintă o mică selecţie din marile bombe aruncate de-a lungul timpului şi care au fâsâit cu repeziciune, semn că “influencerul” Decebal Rădulescu mai mult o dă în bară, decât să marcheze.

  • “În acest moment, la Club Riva (Cafe del Mar) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. În tradiția machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul. Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare” FALS (Simona Halep a infirmat informaţia printr-o postare publicată pe contul oficial de Facebook)
  • “Decizia finală în ceea ce privește acest aspect se va lua chiar în această seară într-o lojă a Arenei Naționale, închiriată special pentru Ministrul de Interne, Carmen Dan, dar și pentru șefa CS Dinamo, Liliana Gafencu. Practic, diseară la Derby de România, se va constitui un comandament de urgență pentru rezolvarea acestei probleme (n.r. a noului stadion Dinamo)! În loja rezervată pe cel mai mare stadion al țării vor sta și o parte dintre oamenii importanți din conducerea clubului de fotbal Dinamo, patronat în acest moment de Ionuț Negoiță”FALS (la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, disputat în septembrie 2017, nu a existat nicio lojă rezervată de Ministrul de Interne de atunci, Carmen Dan)
  • “Conform jurnalistului Decebal Rădulescu, Federația Română de Fotbal l-a contactat pe Gică Hagi pentru a prelua echipa națională, dacă actualul selecționer nu va califica naționala la EURO 2020. Fostul șef al FRF, Mircea Sandu, consideră că ”Regele” ar prelua prima reprezentativă, dar în anumite condiții”FALS (Comisia Tehnică a FRF l-a anunţat pe Mirel Rădoi ca urmaş al lui Cosmin Contra la cârma echipei naţionale a României)
  • “Lucrurile merg perfect în cantonamentul tricolorilor din Italia, dar puțină lume știe că între jucători e o concurență teribilă pentru glorie. În general sunt prieteni, dar când e vorba de profesie, nu fac compromisuri. Puțină lume știe că, imediat după golul lui Ianis Hagi din partida cu Croația, Pușcaș, colegul lui, s-a dus glonț la arbitru. Nimeni nu știa din ce motiv. S-a aflat. Pușcaș i-a cerut insistent să fie el trecut drept marcator. Acesta l-a refuzat spunându-i ca Ianis a dat golul, mingea șutată de Pușcaș, inițial, fiind scoasă de pe linia porții de un jucător croat. A fost unul dintre momentele neplăcute resimțite în cantonamentul tricolorilor, acolo unde deja s-au format trei tabere: jucătorii Academiei , cei câțiva impresariați de omul FRF Sărmășan și restul. Cam ca pe vremea “Generației de Aur”, cu Hagi, Popescu, Ilie , Petrescu și Lupescu, Prunea, Dorinel și ceilalți”FALS (nu a apărut nicio informaţie privind fricţiunile între jucătorii de la selecţionata de tineret, care a reuşit o performanţă notabilă la turneul final din Italia)
  • “Ştiu sigur că Dennis nu vrea să mai semneze cu Anamaria. Mai ales că Giovani Becali i-a promis că-l transferă la un club important şi pe bani mulţi. În momentul ăsta nu pot spune de la cine ştiu, dar în vară va semna cu noul impresar”FALS (afirmaţia a fost făcută pe 8 aprilie 2019, iar Dennis Man este în continuare impresariat de Anamaria Prodan)
  • “Din informaţiile pe care le deţin în acest moment, Cristi Borcea, după ce iese din închisoare, se va întoarce la Dinamo alături de Ioan Becali. Acestea sunt informaţiile pe care le am acum. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Vor să facă bani”FALS (afirmaţia a fost făcută în ianuarie 2018, iar Dinamo este în continuare patronată de Ionuţ Negoiţă, care a anunţat în repetate rânduri că este dispus să vândă clubul)
ADVERTISEMENT
Tags: