Life

Influența solstițiului de vară din 21 iunie. Ce se va întâmpla, de mâine, pentru fiecare zodie în parte

20.06.2020 | 16:38
Influenta solstitiului de vara din 21 iunie Ce se va intampla de maine pentru fiecare zodie in parte
Influența solstițiului de vară din 21 iunie. Ce se va întâmpla, de mâine, în viața fiecărei zodii. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Solstiţiu de vară marchează începutul verii astronomice şi este momentul în care ziua este mai lungă, iar noaptea mai scurtă. După această dată, zilele încep să se micșoreze, fenomen care va dura până pe 21 de decembrie, când este solstiţiul de iarnă.

Este cea mai lungă zi din an, fiind marcată de o aliniere perfectă a axei Pământului pe direcţia Soarelui. Astfel, ne așteptăm ca ziua să aibă 15 ore și 30 d eminute, iar noaptea, 8 ore și 30 de minute.

ADVERTISEMENT

De asemenea, solstițiul de vară este înconjurat și de o serie de tradiții și legende precum Sânzienele și prezicerea viitorului și, ca orice fenomen astrologic, acesta influenţează viaţa zodiilor.

Influența solstițiului de vară pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Soarele va intra în zodia Racului, încă de la primele ore ale dimineții, şi va determina accentuarea chestiunilor de familie, a problemelor curente de gospodărie şi administrarea bunurilor.

ADVERTISEMENT

Taur

În general, o stare bună pentru nativii Taur. În dimineaţa zilei de 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, se va observa o influenţă asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată şi asupra informaţiilor primite în ultimele zile.

Gemeni

Gemeni încep să strângă bani, ori din economii, ori este vorba de o mărire de salariu sau un serviciu nou. Cert este că se anunță vremuri bune în casa banilor. Totuși, aveți grijă la sănătate, nu vă neglijați.

ADVERTISEMENT

Rac

Pe 21 iunie, Soarele va intra în semnul lor zodiacal şi le va da energie, determinare şi capacitate de a rezista la stres și oboseală fizică. În aceeaşi zi va intra şi Mercur în zodia Racului ceea ce va colora viața sentimentală în nuanțe vii.

Leu

Intrarea Soarelui în zodia Racului va acţiona asupra lucrurilor mai puţin ştiute, pe care le țineați ascunse, erau doar ale voastre. Veți simți nevoia de exteriorizare și veți avea tendința să vă întoarceți în trecut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Timp de câteva săptămâni, nativii vor fi reticenți față de persoanele din jur, fie că vorbim de vechi prieteni sau simple cunoștințe. Latura capacităţii de a se exprima, de a comunca şi de a dialoga va fi limitată şi marcată de prudenţă şi tăcere.

Balanță

Nativii vor simţi energii speciale care se vor amesteca cu argumente logice şi subiective, de unde şi tenta pătimaşă a propriilor reacţii. Balanţele vor aborda problemele delicate cu încăpăţânare, cramponându-se de detalii şi fiind incapabili să vadă situaţia în ansamblu.

Scorpion

Scorpionii se vor agăţa de orice prilej pentru a plana un conflict mai vechi, o dispută ori o controversă care-i dezavantajează și nu le dă pace de multă vreme. Vor deveni mai senzitivi, mai realiști și mult mai abili.

Săgetător

În dimineaţa zilei de 21 iunie se vor accentua problemele de ordin financiar sau material. Va fi îngreunat orice dialog pe teme de bani, bunuri şi avantaje materiale. Înţelept ar fi să se evite întâlnirile şi discuţiile cu partenerii dificili, conflictuali ori cu adversarii de orice fel.

Capricorn

Contextul astral poate permite deschiderea unui proces sau blocarea unor demersuri oficiale. Unii vor lua decizii care nu vor fi neapărat în avantajul lor, vor fi constrânși de anumite situații și nu se vor simți deloc confortabil.

Vărsător

Vărsătorul va trebui să se resemneze şi să aştepte un momentastral favorabil pentru a face schimbările la care se tot gândesc. Vor avea nevoie de un răstimp în care să se distreze, “să uite”, să se piardă în vizite, întâlniri şi petreceri.

Pești

Nativii vor avea parte de un succes formidabil în zona sentimentală, dar vor avea parte și de ceva discuții contradictorii cu membrii familiei, în baza unor opinii complet diferite. Încercați să vă păstrați calmul. Astrele știu că nu vă va fi ușor, tocmai de aceea vor veni în sprijin.

 

ADVERTISEMENT