ADVERTISEMENT
Life

Informații cutremurătoare în cazul morții lui Corin Dobrinescu. Martorii au povestit totul

Apar doi detalii în cazul morții cântărețului Corin Dobrinescu, care a fost spulberat de o dubă, în Horezu. Martorii au făcut mărturii cutremurătoare despre incidentul petrecut sâmbătă, 22 mai.
Autor: Alexa Serdan | 24.05.2021 | 15:48
Informații cutremurătoare în cazul morții lui Corin Dobrinescu. Martorii au povestit totul

Solistul a decedat la vârsta de 54 de ani după ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Cei aflați la fața locului spun că artistul a trecut prima oară cu un grup de 4-5 persoane, însă a vrut să se întoarcă moment în care nu s-a mai asigurat.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică populară a fost lovit din plin de o dubă care circula cu viteză mare, momentul tragic fiind surprins de camerele de supraveghere din zonă, dar și de fratele lui Corin Dobrinescu care a asistat neputincios la accident.

Detalii înfiorătoare legat de moartea lui Corin Dobrinescu. Fratele său a fost de față

„Deci am văzut din primul moment. Fratele dumnealui s-a dus repede acolo”, a declarat o femeie care a fost martoră accidentului din Horezu, conform observatornews.ro.

O altă persoană a făcut o mărturie de-a dreptul cutremurător. Martorul susține că regretatul Corin Dobrinescu parcă era chemat de ceva necurat în acel loc în care și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că solistul nici măcar nu s-a asigurat când a trecut strada, în timp ce altă persoană crede că artistul de muzică populară nu a avut timp să sesizeze mașina care se apropia de el.

„Îl chema moartea. Nici el nu se uită. Deci îl chema moartea acolo”, a completat un alt martor la accident.

O echipă de medici a sosit la fața locului imediat, Corin Dobrinescu fiind resuscitat minute bune. Din păcate, impactul cu autoturismul a fost extrem de puternic, solistul având răni incompatibile cu viața. Șoferul dubei s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Corin Dobrinescu. Era cunoscut în zona orașului Vâlcea

Corin Dobrinescu era cunoscut prin intermediul pieselor sale muzicale, el fiind absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universității Pitești. Regretatul solist a terminat și studiile Școlii de Arte și Meserii din Sibiu, secția canto popular.

Solistul vocal era un membru apreciat în comunitatea din care făcea parte. În plus, interpretul era colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

ADVERTISEMENT

„Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană.

Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, se arată într-un mesaj transmis de Centrul Creației Vâlcea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!