Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informații de culise! Marea dilemă după thrillerul Universitatea Craiova – U Cluj: „Cine l-a trimis pe el să bată penalty?”

Invitații lui Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA au dezbătut intens pe tema ultimului penalty ratat de U Cluj, prin tânărul Ilie, în barajul de Conference League cu Universitatea Craiova.
27.05.2024 | 11:26
Informatii de culise Marea dilema dupa thrillerul Universitatea Craiova  U Cluj Cine la trimis pe el sa bata penalty
Dezbatere încinsă pe tema alegerii jucătorilor care au executat penalty-urile în Universitatea Craiova - U Cluj. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este ultima echipă care va reprezenta România în viitoarea ediție a cupelor europene. Formația lui Costel Gâlcă a câștigat dramatic, la loviturile de departajare, barajul cu U Cluj și va evolua în turul 2 preliminar al Conference League, unde și-a aflat deja lista posibilelor adversare.

Dezbatere intensă după thrillerul Universitate Craiova – U Cluj; cine l-a trimis pe tânărul Ilie să bată penalty-ul decisiv?

Barajul de Conference League dintre Universitatea Craiova și U Cluj s-a terminat în cele din urmă cu victoria oltenilor, dar după un adevărat thriller, ambele echipe trecând pe rând pe lângă îndeplinirea obiectivului. Craiova era ca și eliminată înainte de ultimul penalty din seria de cinci, dar a ratat Nistor, apoi eroul Laurențiu Popescu a parat și lovitura tânărului Ilie și a trimis Universitatea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Până și comentatorii tv știau că Nistor bate în stânga portarului. Primul penalty, din minutul 120+9, care era cu o încărcătură mai mare, l-a bătut perfect, cred că niciun portar din lume nu-l scotea…

Dar mi s-a părut bizară reacția lui Neluțu Sabău, care stătea singur pe bancă, fără să fie lângă echipă. Eu am fost și antrenor și jucător, normal se face lista primilor 5 care xecută. Ei, după primii cinci, cine l-a desemnat pe Ilie, un copil de 20 de ani, să execute? Cred că ei între ei, pentru că antrenorul era pe bancă…

ADVERTISEMENT

 Toată lumea spune că la penalty-uri e loterie. Nu e nico loterie, că am bătut și noi. Trebuie să stai foarte bine psihic, să ai sânge în tine și să lovești mingea perfect. Când l-am văzut pe cel mic că se duce… Uite de la Craiova cine a bătut al șaselea, fundașul central Zajkov, cu experiență”, a deschis Vivi Răchită discuția pe tema „cine l-a desemnat pe Ilie să bată penalty-ul decisiv” la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO.

„Probabil că după ce s-a terminat lista de cinci, și jucătorii Craiovei au decis între ei al șaseela executant. Sau a decis Gâlcă? Reacția lui Chipciu a fost foarte clară. «Am fost foarte supărat când am văzut că un copil e trimis să trimită un penalty atât de important». E trimis, a spus foarte clar Chipciu…”, a continuat și moderatorul Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că l-au trimis jucătorii. Chipciu totuși e căpitanul echipei. Nu puteau să ia decizia alții fără el”, a intervenit și Dănuț Lupu în discuția aprinsă de la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

„Păi cine l-a trimis, dacă Neluțu stătea pe bancă și avea capul în jos? Camera a stat tot timpul pe Neluțu și el stătae tot timpul cu capul în jos”, continuă să fie nedumerit Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

„Eu deduc că Sabău a decis și al șaselea executant. Exact cum spune și Dănuț Lupu, Chipciu e căpitanul echipei și spune «am fost supărat când l-am văzut. Jucători cu experiență s-au dat la o parte»”, e informația de culise prezentată de moderatorul Cristi Coste.

„Poate înainte de asta s-au gândit și au spus că în caz de ceva, al șaselea e Ilie. Nu cred că din echipa aia, jucătorii puteau să decidă fără Chipciu. E greu să iei o asemena decizie fără căpitanul de echipă.

Poate ceilalți de la Cluj nu au vrut să bată și copilul a fost singurul care și-a asumat chestia asta. În timpul meciului e mai ușor să bați un 11 metri. Dar când ajungi acolo, cinci la cinci, și ești și ultimul, încep să-ți tremure genunchii”, a încheiat Dănuț Lupu.

Cine A DECIS EXECUTANTII DE PENALTY-uri la NEBUNIA U Craiova - U Cluj 5-4

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”