Life

Informații de ultim moment despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Soția sa, Alina, a spus adevărul

Detalii de ultimă oră despre problemele medicale cu care se confruntă Gabriel Cotabiță. Partenera de viață, Alina, a dat cărțile pe față.
14.06.2024 | 18:40
Informatii de ultim moment despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita Sotia sa Alina a spus adevarul
Detalii de ultimă oră despre problemele medicale cu care se confruntă Gabriel Cotabiță. Partenera de viață, Alina, a dat cărțile pe față. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Informații de ultim moment despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Soția sa, Alina, a spus adevărul. Dezvăluirea vine la 8 ani după ce artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce se afla în sala de antrenament.

Detalii de ultimă oră despre problemele medicale cu care se confruntă Gabriel Cotabiță. Partenera de viață, Alina, a dat cărțile pe față

Detalii de ultimă oră despre problemele medicale cu care se confruntă Gabriel Cotabiță. Partenera de viață, Alina, a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă, de fapt, cu renumitul cântăreț de muzică ușoară.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la absența sa de la spectacolul aniversar al marelui compozitor Horia Moculescu. S-a prezentat la repetiții, doar că în ziua cea mare lucrurile nu s-au desfășurat tocmai bine. Artistul a trebuit să anuleze în ultimul moment.

Soția sa, mai mică cu foarte mulți ani, a spus care a fost motivul pentru care nu a mai urcat pe scenă. Se pare că vedeta a consumat o mâncare care nu i-a picat tocmai bine la stomac și nu a dorit să riște în niciun fel.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost bolnav. A fost o chestie de moment și nu puteam risca să intre pe scenă în condițiile respective. A mâncat mâncarea greșită, pur și simplu. El a fost la repetiții, a fost la probe.

În ziua respectivă nu ne-am putut descurca cu problema aceea la stomac, era riscant”, a declarat soția lui Gabriel Cotabiță pentru publicația playtech.ro. Declarația a fost confirmată și de compozitorul Horia Moculescu.

ADVERTISEMENT

„Nu ceva grav”, a completat actrița Alexandra Velniciuc, care a prezentat spectacolul aniversar, relatează revista viva.ro. La marele eveniment au participat Adrian Daminescu, Marius Țeicu, Dida Drăgan și Adrian Iorgulescu.

Gabriel Cotabiță, absent de la spectacolul lui Horia Moculescu

„Este bolnav. A fost la repetiții și a cântat impecabil… Nu a putut veni”, a spus renumitul compozitor și artist în timpul evenimentului aniversar de la Teatrul Tănase, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță nu a fost singurul invitat care nu a putut onora invitația lui Horia Moculescu. Din păcate, nici Daniel Iordăchioaie nu a putut urca pe scenă pentru a interpreta piesa „5 zile în Septembrie”, pentru că nu s-a simțit tocmai bine.

ADVERTISEMENT