Life

Informații de ultimă oră despre Benone Sinulescu de la Spitalul Județean din Arad. Solicitarea fermă a soției artistului

Apar noi nformații despre Benone Sinulescu, care a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Arad. Soția artistului are o solicitare fermă.
10.07.2021 | 17:05
Informatii de ultima ora despre Benone Sinulescu de la Spitalul Judetean din Arad Solicitarea ferma a sotiei artistului
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu a ajuns la Spitalul Județean din Arad, după ce joi ar fi leșinat în casă. Artistul ar avea mai multe probleme medicale, iar acum apar primele informații chiar de la unitatea medicală unde a ajuns.

Potrivit celor de la Spitalul Județean Arad, soția lui nea Beny, Elena Sinulescu, a cerut ca medicii să nu dea nicio informație presei despre starea cântărețului.

ADVERTISEMENT

Familia este aproape de marele artist și dorește discreție până când acesta se va recupera.

Noi informații despre starea lui Benone Sinulescu. Artistul este stabil

Potrivit directorului Spitalului, Lenuța Timiș, starea muzicianului este una stabilă la această oră. Directoarea a dat câteva detalii, atât cât a putut, despre cum a ajuns cântărețul la spital și în ce stare.

„Acum este într-o stare stabilă (…) Soţia dânsului, doamna Sinulescu Elena, a solicitat să nu declărăm nimic de starea soţului dânsei.

ADVERTISEMENT

Pacientul a intrat la noi în Unitate de Primiri Urgenţe la ora 15:55, vă daţi seama că abia ce a fost preluat şi colegii s-au pregătit pentru a fi investigat.

Despre starea lui de sănătate, diagnostice şi tratamentul care îi va fi administrat, deocamdată nu pot să vă spun. Familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el.

ADVERTISEMENT

Ce pot să vă spun este că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale prin specialiştii unităţii sanitare pe care îi deţinem”, a declarat Lenuța Timiș pentru Antena 3.

Familia cântărețului dorește discreție

Benone Sinulescu ar fi căzut în casă, iar familia a apelat la doctori temându-se de ce e mai rău. Artistul s-a retras de ceva vreme din viața publică în comuna arădeană Bârzava.

ADVERTISEMENT

Acolo s-a ocupat în ultima vreme de agricultură. Artistul ar avea probleme cu tensiunea, iar acestea s-ar fi acutizat în ultimele zile mai ales din cauza caniculei care a pus stăpânire pe vestul țării.

FANATIK a încercat să contacteze familia artistului pentru a afla detalii despre ce se întâmplă cu acesta, însă, cum este de înțeles, nimeni nu a dorit până la ora actuală să ofere informații suplimentare față de ce s-a aflat până acum.

Fostul impresar al cântărețului, Ionuț Pavel, a făcut un apel public către presă și oamenii care l-au iubit să se gândească la el, căci acum are nevoie de sprijin mai mult ca oricând.

 

ADVERTISEMENT