Sport

Informații de ultimă oră despre Ovidiu Popescu și Andrei Miron. Care e situația ultimilor accidentați de la FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat care este starea medicală a lui Ovidiu Popescu și Andrei Miron, ultimii jucători indisponibili pe lista lui Edi Iordănescu.
02.11.2021 | 22:08
Informatii de ultima ora despre Ovidiu Popescu si Andrei Miron Care e situatia ultimilor accidentati de la FCSB Exclusiv
Informații de ultimă oră despre Ovidiu Popescu și Andrei Miron. Care e situația ultimilor accidentați de la FCSB. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate accidentările lui Ovidiu Popescu și Andrei Miron, încă doi jucători înscriși pe lista interminabilă a indisponibililor de la FCSB.

Antrenorul FCSB-ului a acuzat din nou accidentările după meciul câștigat la limită la Buzău cu FC Argeș în etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1, însă încep să apară și veștile bune.

ADVERTISEMENT

Care este starea medicală a lui Ovidiu Popescu și Andrei Miron de la FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul central Ovidiu Popescu și stoperul Andrei Miron au început să efectueze antrenamente separat.

Din informațiile FANATIK, cei doi jucători vor intra începând de săptămâna viitoare în programul normal de pregătire al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Astfel, Edi Iordănescu îi va avea în sfârșit din nou la dispoziție, fiind vorba de doi jucători care au fost folosiți de multe ori ca titulari.

Când ar putea reveni pe teren Ovidiu Popescu și Andrei Miron

FANATIK a aflat că cei doi vor fi 100% apți de joc după pauza pentru meciurile naționalei și ar putea fi pe teren la meciul din prima etapă a returului sezonului regulat, cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a suferit o entorsă de gradul trei și a lipsit la ultimele două meciuri din campionat, cu CS Mioveni și FC Argeș. El va rata și restanța cu Farul Constanța, dar și jocul cu FC Voluntari, de duminică, din ultima etapă a sezonului regulat. Mijlocașul defensiv a evoluat în 14 meciuri pentru FCSB în acest sezon.

De cealaltă parte, Andrei Miron a avut o ruptură musculară și nu a fost în lot pentru meciul cu FC Argeș, ceea ce se va întâmpla și în meciurile de la Ovidiu și Voluntari. Fundașul central are cinci meciuri în acest sezon și a reușit un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu acuză din plin accidentările și focarul COVID-19: „ Am trecut și trecem prin momente foarte grele”

Edi Iordănescu a subliniat încă o dată dacă mai era nevoie problemele de efectiv cu care se confruntă FCSB și perioada extrem de grea prin care trece echipa: „Am trecut și trecem prin momente foarte grele. Mi-a fost teamă și mă așteptam să intrăm greu în meci. Ne-am sufocat și nu am așezat jocul.

Îl urmăresc pe Coman, lucrează în plus, îl așteptăm și sperăm să recuperăm toți jucătorii. E nevoie de timp. E de lăudat echipa care a arătat caracter în condițiile astea”, a declarat acesta la finalul meciului cu FC Argeș.

  • 7 jucători accidentați are în acest moment FCSB
  • 8 jucători infectați cu COVID-19 a avut Edi Iordănescu 

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 3,20 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT