News

Informații exclusive despre ucigașii italianului incendiat la Măgurele. Care a fost, de fapt, mobilul crimei

Crima de săptămâna trecută, când un cetățean italian a fost măcelărit și incendiat pe un câmp din Măgurele, nu ar fi fost comisă doar din gelozie. Anchetatorii cred că cei doi asasini au comis fapta în scopul jafului.
17.05.2022 | 09:03
Informatii exclusive despre ucigasii italianului incendiat la Magurele Care a fost de fapt mobilul crimei
Italianul Mauro Gadda a fost ucis de doi soți români. Aceștia au incendiat cadavrul pe un câmp din Măgurele / Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Crima care a cutremurat România nu a fost doar rezultatul unui moment de gelozie oarbă pe care Valentin, soțul amantei italianului ar fi avut-o în seara crimei. Anchetatorii iau în calcul varianta ca cei doi să-și fi premeditat fapta, mai ales că femeia ar fi fost cea care l-a chemat pe Mauro Gadda în apartamentul ei, acolo unde îl aștepta și soțul ei.

Italianul, imobilizat cu electroșocuri și transșat cu un cuțit de bucătărie

Conform unor informații din anchetă, Valentin i-a aplicat italianului electroșocuri pentru a-l imobiliza, după care l-a lovit cu pumnii până când acesta a leșinat. Cei doi suspecți au declarat că, la un moment dat, acesta s-a trezit și a cerut la toaletă, iar ei l-au lăsat, dar acolo a leșinat și a murit.

ADVERTISEMENT

Când au văzut că nu mai respiră, cei doi s-ar fi speriat și au decis să scape de cadavru. Ei l-au tranșat cu un cuțit de bucătărie, l-au împachetat în saci menajeri, l-au urcat în portbagajul mașinii lui, au mers pe un câmp din Ilfov și au dat foc automobilului.

Presupușii criminali, urmăriți de bancă

Un amănunt destul de important este că cei doi i-au furat banii, bijuteriile și cardurile italianului. Ulterior ei, au și folosit cardurile, pe care le-au golit înainte să fie descoperiți de poliție.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Valentin și Carmen aveau mari probleme cu banii înainte să comită teribila crimă. Bărbatul era urmărit de mai multe companii nebancare, după ce aplicase pentru credite de nevoi personale și nu le mai achitase.

La sfârșitul lunii februarie, presupusul criminal a fost chemat în instanță de o astfel de companie, care a solicitat executarea silită a bărbatului pentru recuperarea sumei datorate. Și nu era prima dată când acest lucru se întâmpla. În octombrie 2020, Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea de executare silită formulată de o bancă împotriva lui Valentin.

ADVERTISEMENT

Femeia se plângea că soțul ei o hărțuiește și o urmărește peste tot

Situația financiară proastă, dar și violențele soțului au determinat-o pe Carmen să-și lase copiii în grija DGASPC sector 5, aceștia locuind într-un complex de servicii sociale, încă din anul 2019.

Femeia a început relația cu omul de afaceri italian Mauro Gadda într-un moment în care era certată cu soțul ei și obținuse un ordin de protecție împotriva acestuia. Ea spunea atunci că bărbatul o hărțuiește și că a amenințat-o că-i va arunca pe geam copiii dacă nu-i dă o nouă șansă.

ADVERTISEMENT

”Vine la muncă, ia legătura cu rudele, cu vărul meu, m-a urmărit la Centru, știe unde mă aflu, mă urmărește continuu”, spunea Carmen în fața judecătorilor. Ea se plângea atunci că a fost agresată de bărbat inclusiv în fața celor mici și că acesta deține o armă neletală.

Ulterior, cei doi s-au certat și împăcat de mai multe ori, mai ales că bărbatul nu accepta să stea departe de copiii lui.

Italianul încerca s-o convingă să se despartă de soțul violent

Conform informațiilor din anchetă, italianul încerca s-o determină pe tânără să pună capăt căsniciei cu Valentin și încerca s-o ajute pe aceasta inclusiv din punct de vedere financiar. Mauro deținea câteva afaceri în România care mergeau foarte bine, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care tânăra accepta să aibă o relație cu el, ținând cont că între ei era o diferență de vârstă de peste 40 de ani.

Carmen și Valentin, principalii suspecți în cazul morții italianului Mauro Gadda, și-au recunoscut faptele și sunt cercetați pentru omor. Ei se află, în acest moment, în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a...
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în războiul pentru „Eclerul la tavă”
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
"Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Cafeaua la ibric, pericol pentru sănătatea inimii. Substanța eliberată prin fierbere
Cafeaua la ibric, pericol pentru sănătatea inimii. Substanța eliberată prin fierbere
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei