Life

Informații noi despre Elena Merișoreanu, după ce a fost internată cu COVID-19: “Trebuie să rămân în spital”

Avem informații de ultim moment despre Elena Merișoreanu care se află, de câteva zile, sub îngrijire medicală la Spitalul Matei Balș, din București, testată pozitiv pentru coronavirus.
21.09.2021 | 14:53
Informatii noi despre Elena Merisoreanu dupa ce a fost internata cu COVID19 Trebuie sa raman in spital
Elena Merișoreanu se află sub tratament la Matei Balș, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Diagnosticată pozitiv cu COVID-19, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu (72 ani) este, de vineri, internată la Spitalul Matei Balș. Artista a dezvăluit, pentru FANATIK, cum se simte după tratamentul administrat, cu cine împarte salonul și când speră să fie externată.

La nici patru luni de când soțul său, colonelul Viorel Croitoru, a ajuns de urgență la spital, cu infecția SARs-COV-2, interpreta de muzică populară se află pe mâinile medicilor care i-au îngrijit partenerul. Elena Merișoreanu laudă personalul medical de la Matei Balș, despre care mărturisește că este suprasolicitat de numărul de infectați care crește zilnic, și recomandă vaccinarea împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Elena Merișoreanu, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

“Sunt bine, mulțumesc Lui Dumnezeu și medicilor de aici care sunt extraordinari. Tot personalul este extraordinar. Zic mersi că am găsit un loc liber și am ajuns aici. Mă tratam acasă de răceală și eu aveam COVID. Fac perfuzii, îmi dau tratament și stau aici până mă fac bine. Momentan nu mi se fac alte investigații.”, a declarat Elena Merioreanu, pentru FANATIK, precizând că s-a interesat și de starea de sănătate a colegei de breaslă, Viorica de la Clejani, care se află spitalizată în aceeași instituție medicală.

“Știu că și Viorica de la Clejani este aici, dar este bine. Eu sunt la etajul doi, am mai întrebat una-alta, dar nu dă nimeni nicio informație despre alți pacienți și așa este normal.”, ne-a dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT

Cu cine împarte salonul Elena Merișoreanu

În ceea ce privește externarea, Elena Merișoreanu mărturisește că nu vrea să meargă acasă, până când nu se asigură că este în siguranță și nu reprezintă un pericol pentru cei din jur.

“Sunt în salon, stau cu două doamne, o mămică tânără și cu o doamnă care astăzi spune că o externează. Mie nu știu când îmi dau drumul. Trebuie să rămân în spital, corect este să stau să termin tratamentul. Și dacă merg acasă tot în izolare stau 14 zile.”, ne-a spus Elena Merișoreanu, lăudând încă o dată personalul medical de la Matei Balș, despre care spune că dă dovadă de profesionalism și empatie într-o perioadă extrem de dificilă.

ADVERTISEMENT

Vedete, infectate cu COVID-19 în valul 4 al pandemiei

Specialiștii au anunțat, încă de la început, că valul 4 al pandemiei COVID ar putea fi cel mai dificil de până acum, în condițiile în care România se află printre codașele Europei la rata de vaccinare. Cifrele cresc îngrijorător cu fiecare zi care trece, iar infecției cu SARS-CoV-2 i-au căzut deja victime mai multe vedete, printre care se află Adela Popescu, Radu Vâlcan, Viorica de la Clejani sau Andrei Lăcătuș, alias Shurubel.

Dacă Adela Popescu a fost depistată pozitiv cu coronavirus, la câteva zile după ce a revenit pe micul ecran, la “cârma” emisiunii “Vorbește Lumea”, Radu Vâlcan și cel de-al treilea copil au fost infectați chiar de vedetă.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, declara Adela Popescu, luni, 20 septembrie, în cadrul unei intervenții video, în emisiunea  Vorbește Lumea.

Contactat de FANATIK, Ioniță de la Clejani a declarat, cu vocea gâtuită, că starea de sănătate a soției sale, Viorica, este bună, iar medicii de la Spitalul Matei Balș se ocupă îndeaproape  ca artista să se recupereze rapid.

“Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Sa vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util! Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, este mesajul prin care Viorica de la Clejani a anunțat că  se află în spital, diagnosticată pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT