News

Un medic anunţă FINALUL lui Schumacher: ”ADIO”

La doar cîteva zile după ce medicul Jean-Francois Payen, cel care se ocupă de recuperarea lui Michael Schumacher, susţinea că starea de sănătate a lui fostului pilot de F1 merge într-o...
03.11.2014 | 12:20
Un medic anunţă FINALUL lui Schumacher: ”ADIO”

La doar cîteva zile după ce medicul Jean-Francois Payen, cel care se ocupă de recuperarea lui Michael Schumacher, susţinea că starea de sănătate a lui fostului pilot de F1 merge într-o direcţie bună, jurnaliştii britanici au intrat în posesia unor informaţii care contrazic spusele doctorului.

”Michael Schumacher îşi mişcă cu greu ochii şi răspunde la întrebări doar prin mişcările capului, acesta neputînd vorbi. Mai mult decît atît, fostul pilot german este înconjurat de aparate care îl ajută să se hrănească şi să respire. De asemenea, în fiecare zi, este masat ore în şir pentru stimularea musculaturii”, scriu jurnaliştii britanici.

Pesimismul ziariştilor din Marea Britanie este împărţit şi de Gary Hartstein, fost medic al Formulei 1: ”Sincer, mă îndoiesc că Schumacher nu mai este în comă. Iar speranţa de viaţă a unui pacient aflat în această stare şi care nu face progrese din punct de vedere neurologic se măsoară în luni sau în cîţiva ani. Din păcate, cred că lumea asistă la îndelungul adio al lui Michael”, a mai declarat Gary Hartstein.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri