News

Informații noi în cazul româncei decedate în Thailanda. Ce făcea prietenul Iosanei când aceasta s-a prăbușit în gol, lângă cascadă

Apar informații noi în cazul româncei decedate în Thailanda. Iosana a vrut cu tot dinadinsul să-și facă un selfie într-un loc periculos, iar asta a costat-o viața. Unde era prietenul ei în momentul tragediei.
18.05.2022 | 21:53
Informatii noi in cazul romancei decedate in Thailanda Ce facea prietenul Iosanei cand aceasta sa prabusit in gol langa cascada
Informații noi în cazul româncei decedate în Thailanda. Sursa foto: colaj Fanatik / Mirror
ADVERTISEMENT

O vacanță care trebuia să fie de vis pentru o româncă de 23 de ani și prietenii ei s-a transformat într-un coșmar. Iosana a sfârșit tragic, la mijlocul acestei luni, în Thailanda.

Unde era prietenul româncei moarte în Thailanda în momentul în care aceasta a căzut în gol lângă cascadă

Informația a apărut în această săptămână și în presa din România. Tânăra de 23 de ani a murit în Thailanda, în timp ce încerca să îşi facă un selfie pe marginea unei cascade.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a alunecat şi s-a lovit puternic la cap de o piatră. În ciuda eforturilor, medicii nu au putut face nimic ca să o salveze pe fată.

Între timp, au apărut noi detalii în legătură cu acest caz tragic. Victima, Iosana Bodea, era în vacanţă cu prietenul ei, pe insula Koh Samui.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 14 mai, fata a ajuns la cascada Na Muang, acolo unde a vrut să se fotografieze pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei.

Conștient că locul este periculos, prietenul ei nu ar fi însoțit-o în aventură. Era cunoscut faptul că, în același loc, în urmă cu 3 ani, au murit un francez și un spaniol, dornici să se fotografieze.

ADVERTISEMENT

Manuel Opancar (22 de ani), iubitul victimei, era într-un loc sigur în momentul tragediei. ”Am mers înapoi, jos, unde este o piscină și poți înota”, spune tânărul, conform ȘtirileProTv.

Acesta mai precizează că, imediat după ce prietena sa a căzut, a sunat după ajutor. Inițial, chiar el a încercat să îi ofere primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mai multe echipe de salvatori au fost trimise la locul accidentului. S-au folosit frânghii şi o targă, pentru a ridica trupul fetei. După mai bine de două ore, medicii au fost nevoiţi să constate decesul, scrie Mirror.

Cine era românca decedată în Thailanda

Pe numele său întreg Nane-Iosana Bodea, fata decedată în Thailanda era de origine din judeţul Timis. Aceasta s-a stabilit în Austria, acolo unde şi-a început şi studiile, în 2020. Din Austria era și prietenul ei, Manuel.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost trimis la Spitalul Koh Samui pentru autopsie. Familia Iosanei spune că repatrierea ei din Thailanda va dura două săptămâni.

ADVERTISEMENT