News

Informații noi în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Ce decizie au luat anchetatorii

03.08.2020 | 18:57
Informatii noi in cazul sopranei Maria Macsim Nicoara Ce decizie au luat anchetatorii
ADVERTISEMENT

Cazul cunoscutei mezzosoprane din Iași, Maria Macsim Nicoară, ia o întorsură nouă după ce artista a ieșit din spital, însă refuză să coopereze cu anchetatorii. Oamenii legii au suspectat la început că a fost împinsă pe scări, însă în momentul de față se gândesc la varianta accidentului casnic.

Anchetatorii care au deschis dosarul in rem susțin că nu există fapte de natură penală și asta pentru că soprana în vârstă de 51 de ani încă nu le-a spus polițiștilor ce s-a întâmplat în noaptea de 11 mai. Se pare că aceasta ascultă ce i se spună, dar nu înțelege.

ADVERTISEMENT

Externată de la recuperare motorie de mai bine de o lună, Maria Macsim Nicoară se află la domiciliul din Aroneanu, casă pe care o împarte cu soțul ei, pianistul Codrin Nicoară (40 de ani) despre care se presupune că ar fi împins-o pe scări.

Noi detalii în cazul sopranei din Iași, Maria Macsim Nicoară. Ce spun anchetatorii

Mai multe indicii duceau la varianta unei fapte penale, însă fără mărturia clară a victimei nu se poate face nimic. Anchetatorii iau în calcul acum închiderea cazului renumitei mezzosopranei pentru că aceasta nu poate colabora din cauza stării sale.

ADVERTISEMENT

„Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească… Este posibil să nu vorbească niciodată”, a declarat o sursă din cadrul anchetei, informează ziaruldeiasi.ro.

Concluzia oficială a autorităților este că soprana de la Opera din Iași nu poate coopera. În aceste circumstanțe, procurorii și polițiștii care anchetează cazul de mai bine de 3 luni nu au probe suficiente pentru a demonstra că s-a comis o infracțiune.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil oamenii legii vor închide cazul din lipsă de probe, în această situație incidentul din casa din Aroneanu, județul Iași, fiind clasat drept un accident casnic.

Care este starea de sănătate a renumitei soprane din Iași

Anchetatorii care au ajuns la casa mezzopranei Maria Macsim Nicoară au declarat că este foarte posibil ca aceasta să nu mai vorbească niciodată din cauza faptului că s-a lovit extrem de tare cu capul de scările de gresie.

ADVERTISEMENT

Artista se află în stare stabilă, dar nerecuperată din cauza rănilor care erau cât pe ce să-i provoace moartea. Soprana este într-o stare delicată din punct de vedere medical, acesta fiind cel mai probabil motivul pentru care în clipa de față nu înțelege ce se întâmplă în jurul ei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: