News

Informații noi legate de tânărul din Botoșani care a provocat un accident grav în timp ce era live pe Facebook. Ce au descoperit anchetatorii

02.06.2020 | 15:25
Informatii noi legate de tanarul din Botosani care a provocat un accident grav in timp ce era live pe Facebook Ce au descoperit anchetatorii
ADVERTISEMENT

Poliția din Botoșani a oferit informații noi legate de tânărul care a provocat un accident grav, soldat cu 6 răniți, în timp ce era live pe o pagină de socializare.

Informații noi legate de tânărul din Botoșani care a provocat un accident grav în timp ce era live pe Facebook. Ce au descoperit anchetatorii

Un tânăr șofer de 28 de ani a produs un accident extrem de grav pe o șosea din Botoșani. În noaptea de luni spre marți, în timp ce se afla într-o sesiune live pe Facebook, bărbatul a pierdut controlul mașinii sale și a a rănit alte 6 persoane.

ADVERTISEMENT

Din primele date ale anchetei celor din poliție, se pare că autorul accidentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Informația a fost furnizată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, conform Agerpres.

Sursa amintită notează că în corpul bărbatului s-a descoperit o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

ADVERTISEMENT

“În acest moment, tânărul se află în custodia Poliţiei şi este audiat în prezenţa unui avocat ales. El este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului”, a precizat Delia Nenişcu.

Autorul accidentului din Botoșani se filma în timp ce conducea şi transmitea imaginile în direct pe o reţea de socializare. Din această cauză, el a pierdut controlul mașinii sale și a produs un accident rutier soldat cu şase victime.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, în el fiind implicate patru autoturisme.

6 victime rezultate din accidentul de la Botoșani

Purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani spune că accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent în spate un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. Cea de-a patra maşină implicată era parcată pe marginea Bulevardului Mihai Eminescu.

ADVERTISEMENT

Din accident au rezultat 6 victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”.

ADVERTISEMENT